• Haberler
  • Gündem
  • Bahçeli'nin Elini Öpen Özel Harekatçı Kim? İşte Detaylar

Bahçeli'nin Elini Öpen Özel Harekatçı Kim? İşte Detaylar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Özel Harekat Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz, Bahçeli'nin elini öptü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz darbe girişiminde bombalanan ve 51 polisin hayatını kaybettiği Ankara Gölbaşı’ndaki Özel Harekat Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Bahçeli’yi Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz ve beraberindeki heyet karşıladı. Karadeniz, karşılama sırasında Bahçeli’nin elini öptü.

Ziyaret 10 dakika sürdü

Bahçeli, hayatını kaybeden 51 polis anısına yapılan Özel Harekat Anıtı’na çelenk bırakıp, dua etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyaret 10 dakika sürdü. Ziyarette, Bahçeli’ye tablo hediye edildi. Bahçeli, tören mangasını selamlayarak Özel Harekat Başkanlığı’ndan ayrıldı.

Bahçeli'nin Elini Öpen Kişi Kim? İşte Detaylar

SÜLEYMAN KARADENİZ KİMDİR?

Süleyman Karadeniz Kimdir? 1.Sınıf Eminyet Müdürü Özel Harekat Başkanı olarak görev yapmaktadır. Ağustos 2023 tarihinde bu göreve atanmıştır. Daha öncesinde İzmir Polis Moral Eğitim Merkezi Müdür Vekili olarak görev yapmaktaydı. Uzun süre emniyet kadrolarında hizmette bulunan Karadeniz, yurtdışında da birçok görevi icra etmiştir.

Karadeniz, 1968 yılında Rize’nin Çayeli ilçesinde dünyaya geldi. İlkokulu Rize’de, ortaokulu ve liseyi İstanbul’da tamamladı. 1989 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olan Karadeniz, aynı yıl Emniyet Teşkilatı’na katıldı.

Kariyerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde başlayan Karadeniz, daha sonra çeşitli görevlerde bulundu. Özellikle, terörle mücadele birimlerinde görev yapan Karadeniz, birçok operasyonda aktif rol aldı. 2013 yılında Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı’na atanan Karadeniz, 2016 yılında Özel Harekat Daire Başkanlığı’na getirildi. 2021 yılı itibariyle ise Özel Harekat Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Bahçeli'nin Elini Öpen Kişi Kim? İşte Detaylar

 

Bakmadan Geçme