• Haberler
  • Gündem
  • Balıkesir'de 10 milyon TL'ye Satılan Arazi İle İlgili Şok Eden Açıklama! Savaş Yaklaşıyor

Balıkesir'de 10 milyon TL'ye Satılan Arazi İle İlgili Şok Eden Açıklama! Savaş Yaklaşıyor

Balıkesir'de 10 milyon TL'ye satılan arazinin başlığı ve açıklama bölümündeki ifadeler okuyanları adeta şoke etti. İlan, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Balıkesir'de Türker K. isimli vatandaş kendisine ait arsayı 10 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Arsayı online satış sayfasında ilana koyarken tercih ettiği başlık ve içerisindeki açıklamalar, biranda sosyal medyada gündem oldu.

10 milyon TL'ye satılan araziye satıcı tarafından şok eden başlık ve ilan detayı girildi. İlan başlığında "Savaş yaklaşıyor, sen hala şehirde misin?" ifadeleri kullanılırken açıklama kısmında yer verilen ifadeler de bir okadar şaşırtıcı.

Sosyal medyada kısa sürede gündem olan ilanın detayında ise şunlar yer aldı;

"Savaş zamanında su kenarında ormanlık alanda arsa satın almak için avantajlar
1. **Güvenlik**: Dağlık alanlar, coğrafi olarak zor ulaşılabilir yerlerdir. Bu durum, savaş zamanında güvenlik açısından avantaj sağlayabilir. Düşman kuvvetlerinin bu tür bölgelere ulaşması ve operasyon yapması zor olabilir.
2. **Savunma**: Dağlık alanlar, doğal savunma hattı oluşturur. Yüksek yerler, savunma pozisyonu açısından avantaj sağlar. Bu nedenle, askeri operasyonlar sırasında daha savunulabilir hale gelir.
3. **Sığınak Olarak Kullanım**: Dağlar, doğal sığınaklar ve gizlenme alanları sunar. Özellikle gerilla savaşlarında veya düşmandan kaçınma durumlarında, bu tür alanlar avantajlıdır.
4. **Kaynaklara Erişim**: Dağlık bölgelerde genellikle temiz su kaynakları bulunur. Ayrıca, bu alanlarda tarım yapmak veya hayvancılık için uygun alanlar bulunabilir, bu da uzun süreli hayatta kalma stratejileri için önemlidir.
5. **Stratejik Konum**: Dağlık alanlar genellikle stratejik bir öneme sahiptir. Bu bölgelerdeki yüksek rakımlı yerler, hem gözetleme hem de iletişim açısından avantaj sağlar.
Bölgemizde savaşların artması ve kaçınılmaz sona yaklaşmamız açısından ailenizin ve sevdiklerinizin yaşamını garanti altına alın. Hayatınızın değeri bundan daha fazla"

Balıkesir'de 10 milyon TL'ye Satılan Arazi İle İlgili Şok Eden Açıklama! Savaş Yaklaşıyor

Bakmadan Geçme