• Haberler
  • Yerel
  • Başakşehir'de derneğe silahlı saldırı gerçekleşti 5 kişi yaralandı

Başakşehir'de derneğe silahlı saldırı gerçekleşti 5 kişi yaralandı

İstanbul Başakşehir'de faaliyet gösteren Sinoplular Derneğine silahlı saldırı gerçekleşti. Saldırıda 5 kişinin yaralandığı bildirildi.

İstanbul Başakşehir’de bulunan Sinoplular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne düzenlenen silahlı saldırıda 5 kişi yaralandı. Polis ekiplerinin şüphelileri arama çalışmaları devam ediyor.

SİLAHLA BİRÇOK KEZ ATEŞ EDİLDİ

Olay, akşam saatlerinde Altınşehir Mahallesi Osmanlı Caddesi üzerinde bulunan Başakşehir Sinoplular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, derneğe kimliği belirsiz kişiler, silahla birçok kez ateş etti. Olay sonrası şüpheliler kaçarak kayıplara karışırken, dernekte bulunan Ahmet G., Yakup A., Muhammet B., Furkan Ö. ve İsmail D. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralı 5 kişi sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Derneğin etrafı güvenlik şeridi ile kapatılırken olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışma yaptı. Polis ekiplerinin şüphelileri arama çalışmaları devam ediyor.

İSTANBUL'UN EN BÜYÜK HEMŞERİ DERNEĞİ SİNOPLULARIN

Sindef Başakşehir Sinoplular Sosyal Yardimlaşma Ve Dayanişma Derneği olarka faaliyet gösteren derneğin İstanbul'un en büyük hemşeri derneklerinden birisi olan SİNDEF'in şubesi olduğu bildirildi. 

Sinop Dernekler Federasyonu (SİNDEF) Başkanlığı görevini Hasan Dalkıran yürütmektedir. 

Sindef'ten saldırı ile alakalı herhangi bir açıklama yapılmazken, saldırının şahsi husumet kaynaklı olabileceği düşünülüyor. 

Bakmadan Geçme