Başkan Adayları da Dilber Akımına Kapıldı

İYİ Parti'den milletvekili seçilip AK Parti'nin Eskişehir Belediye Başkan Adayı olan Nebi Hatipoğlu'ndan Dilber performansı Gündem Oldu.

İYİ Parti’den milletvekili seçilip AK Parti’nin Eskişehir Belediye Başkan Adayı olan Nebi Hatipoğlu’ndan Dilber performansı Gündem Oldu.


Yılmaz Erdoğan'ın 'İnci Taneleri' dizisiyle fenomen haline gelen "Dilber" karakteri ve dansı siyasilere sıçradı.Neredeyse hemen her gün farklı bir konuyla Türkiye’nin gündemindeki yerini koruyan Dilber Akımı, bu seferde belediye başkan adaylarında kendisini gösterdi.Özellikle sosyal medya ve gençler arasında çok büyük ilgi gören dilber dansı sadece kadınlar değil erkekler tarafından da yapılmaya başlandı.

Yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına hız veren adaylar, bir yandan projelerini açıklarken bir yandan da gündemi yakından takip ederek vatandaşların ilgi duyduğu konulara yönelmeye gayret ediyor.

PAVYON DANSI YAPIYORLAR

Kendilerini sevimli ve sempatik göstereceğine inandıkları hareket ve söylemlerden de geri durmayan adaylar, bu uğurda seçmenin karşısında pavyon dansı bile etmeyi göze alıyor.

Öyle ki, AK Parti Belediye Başkan adayı bile kendisini bu akımdan alamadı.

İYİ Parti’den milletvekili seçildikten sonra partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçen ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Nebi Hatipoğlu da kendisini Dilber akımına kaptıran isimlerden oldu.

SOSYAL MEDYADA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Nebi Hatipoğlu’nun Dilber dansı yaptığı görüntüler, sosyal medya platformlarında çok büyük ilgi gördü.Binlerce kullanıcı Hatipoğlu’nun lehinde ve aleyhinde yorumlar yaptı.

Bakmadan Geçme