• Haberler
  • TV
  • Ben Bu Cihana Sığmazam Bugün Var mı? 9 Ocak Salı

Ben Bu Cihana Sığmazam Bugün Var mı? 9 Ocak Salı

ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümleri ile salı akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Son olarak 51.bölümü ile izleyicinin karşısına geçen ve Ben Bu Cihana Sığmazam'ın 52.bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm bugün var mı? 9 Ocak Salı günü Ben Bu Cihana Sığmazam yayınlanacak mı?

1 HAFTALIK ARADAN SONRA KALDIĞI YERDEN DEVAM!

Salı günlerinin vazgeçilmezi olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi geçtiğimiz hafta yılbaşı haftası olması dolayısıyla yeni bölümü yayınlanmayan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi 52.bölümü ile bu akşam saat 20:00'den itibaren izleyici ile buluşacak.

ATV 9 OCAK SALI YAYIN AKIŞI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

 

Cancal’ın ve Berfin’in hainliği ortaya çıkınca Cezayir’in yapacaklarından korkan Berfin, Cezayir’i öldürmeye karar verir. Berfin, Cezayir’i takip edip tam da Leyla ile baş başa olacakları bir anda onu yalnız yakalar. Silahını çekip ateşler.

Diğer tarafta Gardaşov, Süslü’nün silah fabrikasını almasıyla Gedik Ali ve Koslu’nun hedefi haline gelir. Ancak bu düşmanlığı açık açık değil de gizli kapaklı, başkalarını kullanarak yaparlar. Gardaşov onları alt etmek için uğraşırken Cezayir dostunu yalnız bırakmaz.

Onbeşli ve Emina birlikte geçmişleri ile yüzleşirlerken Tazıyev de peşlerindedir. Ateş ve kızı Ada, Elif’in çabalarıyla birbirlerine ısınmaya başlamışlardır. Gülcan ise Taziyev'in uyarılarına rağmen Gardaşov' dan uzak duramamaktadır.
 

Bakmadan Geçme