• Haberler
  • Spor
  • Benfica Atletico Madrid Maçı Canlı Nasıl İzlenir?

Benfica Atletico Madrid Maçı Canlı Nasıl İzlenir?

Benfica Atletico Madrid Maçı Canlı Nasıl İzlenir?... Benfica ile Atletico Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Benfica – Atletico Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi maçı, 02-10-2024 Çarşamba günü tabii Spor kanalından yayınlanacak. Maçın başlama saati 22:00.

Benfica Atletico Madrid Maçı Canlı Nasıl İzlenir?

Yaz transfer sezonunda Galatasaray’dan Benfica’da transfer olan Kerem Aktürkoğlu performansıyla Avrupa’nın dikkatini çekti. Hem ligde oynadığı hemde Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı maçta gol katkısı veren yıldız oyuncu Orkun Kökçü ile beraber takımının değişilmez parçası oldu. Benfica, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ikinci haftasında İspanyol devi Atletico Madrid ile karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi Türk asıllı Hollandalı hakem Serdar Gözübüyük yönetecek. Benfica, ev sahibi avantajını kullanarak sahadan galibiyetle ayrılma planları yapıyor.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyinde bir numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon yeni formatla düzenleniyor. Devler Ligi’nde puan sıralamasında ilk 8 sırada yer alan ekipler son 16 turuna yükselmeye hak kazanacak. Benfica son olarak Devler Ligi’nde Kızılyıldız karşılaşmasını 2-1 kazanırken goller milli oyuncular, Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü’den geldi. İki oyuncu ligde de başarılı performansını sürdürürken takımın değişmezleri arasında yer aldı. Atletico Madrid ise bu sezon beklentilerin uzağında kalırken Avrupa’da üç puan hesapları yapıyor. Diego Simeone’nin öğrencileri, Avrupa’da son olarak Leipzig karşısında 2-1 kazandı.

BENFİCA ATLETİCO MADRİD MAÇI NASIL İZLENİR?

Benfica - Atletico Madrid karşılaşması 2 Ekim Çarşamba günü saat 22.00’da başlayacak. Mücadele tabii Spor ekranlarından canlı yayınlanacak. tabii Spor'u izleyebilmek için https://www.tabii.com/tr adresinden üyelik açmanız gerekmektedir. tabii Spor'un üyelik ücreti 99 TL'dir.

 

Bakmadan Geçme