• Haberler
  • TV
  • Benim Masalım 33.Bölüm Fragmanı İzle! 8 Ekim Salı

Benim Masalım 33.Bölüm Fragmanı İzle! 8 Ekim Salı

Benim Masalım 33.Bölüm Fragmanı İzle! 8 Ekim Salı... Acımasız geleneklere sahip bir toplumda sıkışıp kalmış genç bir kızın hikayesi 'Benim Masalım' her gün 14:30'da Kanal 7'de.

Benim Masalım 33.Bölüm Fragmanı İzle! 8 Ekim Salı

RADE GERİ DÖNÜYOR!

Mahua, Şambu’ya bir şeyleri itiraf edeceğini söyler. Kaneya ismiyle tanıdığı kişinin kardeşi Rade olduğunu söyleyecektir. Fakat Rade, Bundi ile üst kattadır. Kocasını tanıyamayan Bundi, ona silah doğrultur.

Şambu, Bundi ile evleneceğini söyledikten sonra işler iyice karışır. Mahua artık bu sır perdesini aralamak ister. Şambu’ya her şeyi itiraf edeceğini, artık sır olmayacağını söyler. Gerçek ise Kaneya ismiyle tanıdığı kişinin aslında öz kardeşi Bundi olduğudur. Mahua bu itirafı yapabilmek için Kaneya’yı çağırsa da Kaneya Bundi’nin tuzağına düşmüştür bile. Bundi Kaneya’yı üst kata götürüp ona silah doğrultur. Kaneya ise karısının gözlerine bakarak takma sakalını çıkarır ve kendisinin Rade olduğunu açıklar. Rade’nin dönüşü evdeki dengeleri nasıl değiştirecek?

Acımasız geleneklere sahip bir toplumda sıkışıp kalmış genç bir kızın hikayesi “Benim Masalım” her gün 14:30’de Kanal 7’de.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDIKTAN SONRA SAYFAMIZDA OLACAKTIR!

Bakmadan Geçme