Beşiktaş:1 - Kasımpaşa: 3 

Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş sahasında Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldu. Siyah-beyazlıların tek golü Semih Kılıçsoy'dan gelirken konuk takımda Da Costa hat-trick yaptı.

Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş sahasında Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldu. Siyah-beyazlıların tek golü Semih Kılıçsoy'dan gelirken konuk takımda Da Costa hat-trick yaptı. Beşiktaş Da Costa'yı durduramadı.

41:  Da Costa, Kasımpaşa'yı 1-0 öne geçirdi. Sol çaprazda topu alan Nuno da Costa, içeri sokuldu. Ceza sahasına girmeden vuruşunu yapan Costa, topu ağlara gönderdi.

 45+2: Semih Kılıçsoy, skoru 1-1 yaptı. Sol kanattan içeri giten Rashica, topu kale önüne kesti. Arka direkte bulunan Semih, zor pozisyonda yatarak vuruşuyla topu dar açıdan ağlara gönderdi.

80: Kasımpaşa, Da Costa'nın golüyle skoru 2-1 yaptı. Gomis sol kanattan içeri oraladı. Ceza sahasında Da Costa'nın golüyle top ağlara gitti.Dolmabahçe'de oynanan karşılaşma, saat 20.00'de başladı ve Bein Sports 1'den canlı yayınlanıyor.

83: Da Costa bir kez daha sahneye çıktı ve Kasımpaşa 3 dakikada bulduğu iki golle Beşiktaş deplasmanında 3-1'lk üstünlüğü yakaladı. 

Süper Lig'in ilk yarısında sergilediği performansla beklentilerin oldukça uzağında kalan Beşiktaş, ligin ikinci yarısına da kötü başladı. Siyah-beyazlılar alınan yenilgiyle 29 puanda kaldı.

Siyah-beyazlı takım, müsabakaya 19 yaş altı akademi takımı teknik sorumlusu Serdar Topraktepe yönetiminde çıktı.

Beşiktaş Sahaya, Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Zaynutdinov, Emrecan, Hadziahmetovic, Salih, Gedson, Rashica, Semih, Muleka 11 ile çıkarken 

Kasımpaşa: Giannotis, Taylan, Yasin, Winck, Ben Ouanes, Gökhan, Aytaç, Hajradinovic, Fall, Iron Gomis, Da Costa 11 ile çıktı.

Bakmadan Geçme