• Haberler
  • Spor
  • Beşiktaş Antalyaspor Maç Sonu Yorumları Tüm Yorumcular Kimler Şampiyon İlan Etti?

Beşiktaş Antalyaspor Maç Sonu Yorumları Tüm Yorumcular Kimler Şampiyon İlan Etti?

Beşiktaş Antalyaspor Maç Sonu Yorumlarını sizin için derledik.Erman Toroğlu, Batuhan Karadeniz, Nihat Kahveci, Nihat Doğan, Oktay Derelioğlu, Fırat Günayer, Sercan Dikme, Berkay Tokgöz,Ali Ece, Ilgaz Çınar, Emek Ege, Hikmet Karaman yorumları sizinle...

NİHAT KAHVECİ: BUNDESLİGA VE PREMİER LİG KARIŞIMI BİR MAÇ

İki takımın teknik adamına da teşekkür ederim bize böyle bir maçı izlettirdikleri için, Böyle Bundesliga - Premier Lig karışımı bir futbol izlediğimiz için. Ben keyif aldım arkadaş! Benim moralim bozulmaz, ben maçı bırakmam, biz iyi bir takımız, biz her takıma karşı goller atabilirizi gösteren bir Beşiktaş oyunu izledik. Taraftarlar çok mutludur.

ERMAN TOROĞLU: BEŞİKTAŞ DIŞARDAN GELİP FB VE GS'YE YOKLAMA MACUNU YAPARSA İYİ OLUR

Beşiktaş'ın kimyası iyi. Ama daha fizik olarak tam yakalamış değiller. İyi oyuncular alınmış ve uyumsağlanmış. Arkadaşlık havası da iyi birbirlerine yardımcı oluyorlar, birbirlerine kıllık yapmıyorlar. Beşiktaş iyi yolda olduğunu gösterdi onu söyleyeyim. Moraller de iyi. İnşallah bu gidişler Galatasaray ve Fenerbahçe'nin birbirlerine yoklama macunları yapıyorlar ya, Beşiktaş dışardan gelip bi yoklama macunu yaparsa iyi olur.

AHMET ÇAKAR: ÜÇ BÜYÜKLERDEN EN İYİSİ BEŞİKTAŞ

Çok iyi buldum. Üç Büyük arasından en iyisi Beşiktaşmış gibi görünüyor, en azından bu maç için. Tebrik ederim, mutlu oldum yani.

FIRAT GÜNAYER: 2015-2016 ESİNTİSİ VERDİ

Güzel maç, keyifli maç. Beşiktaş, 1-0'dan sonra özellikle hız, istek, iştah, agresyon, bütün futbolun gerekliliğinde ne varsa, hucumun gerekliliğinde ne varsa hepsini yaptı. Yapığı baskıyla, oynadığı onunla 2015-2016 sezonunun esintisini verdi. Gelecek adına umut vaadeden bir maç oldu. Maçın genelinde Beşiktaş hak eden bir oyun oynadı. Beşiktaş adına güzel bir başlangış olduğunu söyleyebiliriz.

SERCAN DİKME: BEŞİKTAŞ BU LİGİN FAVORİSİDİR

3 maç; 11 gol attı, 2 gol yedi. Tarsferleri İmmobile: kral, Rafa Silva: Kral, Paulista: Kral, Pogba (Ndour): Kral...Yapılan transferlerin hepsi tutmuş görünüyor ve hepsinin yıldızlaştığı şekilde kazanmış görünüyor. Camia olarak rüzgarı arkasına almış bir beşiktaş var. Ben buradan Beşiktaş'ın Başkanı Sayın Hasan Arat'a sesleniyorum: "Sayın Başkan, yapılan trasferlerin hepsi kusursuz." Beşitaş öyle bir galibiyet aldı ki;  savunma oyuncusnun yerine trasfer yapması gerektiğini anladık. Beşiktaş, bu ligin favorisidir eğer savunma bir de kanat oyuncusu trasferi yaparsa.

ILGAZ ÇINAR: RAKİP ANALİZİNİ İYİ YAPAN BİR EKİP VAR

Bu sene Beşiktaş'ta rakip analizini iyi yapan bir ekip var. Çok belli, ona göre maça çıkılıyor. Benim futbol olarak da izlemekten çok keyif aldığım bir maç oldu.

ALİ ECE: HOCA OYUNCULARI ÖZELLİKLERİNE GÖRE ÇALIŞTIRIYOR

Beşiktaş, maçı hücumun kalitesiyle aldı. Beşitaşın hocası oyuncuların özelliklerine göre hazırladığı ve çok iyi çalıştırıp Galatasaray maçından itibaren çok iyi verim aldığı hucum pres şablonu var. Beşitaş, bu fırsatı varken, savunma oyuncusu alması gerekiyor.

BATUHAN KARADENİZ: BEŞİKTAŞ KARABASAN GİBİ ÇÖKÜYOR

(Ciro İmmobile ve Rafa Silva) Yani abi ikisini anlatacak kelime dağarcığı bende yok! İkisi bir oldu mu çok fena oluyorlar. Yıllardır özlediğimiz, yıllardır aklımızda kalan Beşiktaş! Özellikle tüm beşiktaş taraftarına hayırlı olsun diyorum. Neden? Çünkü artık futbol oynayan bir beşiktaş izliyoruz. Ve gerçekten çok iyi futbol oynuyorlar. Beşiktaş Antalyaspor oyuncularına karabasan gibi çöktü. Beşiktaş artık olayın içinde ben de varım diyor.

OKTAY DERELİOĞLU: ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY

Dört Büyükler içerisinde en geç hocası belli olan takım Beşiktaş. Ligin bu haftalarında tempoyu bu kadar yükseğe çıkartıp ikinci yarı böyle skoru sabit tutup tekrar düşmesi çok doğal. Hocanın başarısıdır. Tebrik ediyorum. Fenerbahçe dışarda kalacak bu sezon, şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş ve Galatasaraydır. Net

NİHAT DOĞAN: BEŞİKTAŞ, MANCHESTER CİTY GİBİ

Manchester City felan oynuyor zannettim ya! Beşitaşı bugün ciddi manada Premier Lig takımı gibi gördüm.  Görünen köy kılavuz istemez, bir kere acayip bir hocası var. Sanki kenarda Bruce Lee var. Bruce Lee'ye de benziyor Jackie Chan'e de benziyor.

CAN ARAT: BEŞİTAŞ ŞAMPİYON ADAYIDIR

Başta Hasan Arat'ı tebrik ediyorum, sonra hocalarını. Enkaz bir takımı çok kısa sürede birbirleriyle uyum içerisinde olmalarını çok çabuk sağladı. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın taraftarı, hocaları, yönetimi, futbolcuları dış etkenlerle mücadeleye iyice girdikçe Beşiktaş ikisinin arasından sıyrılıp en büyük şampiyon adayıdır.

 

MUHABİR

Bakmadan Geçme