• Haberler
  • Spor
  • Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Yarın İstanbul'a Geliyor

Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Yarın İstanbul'a Geliyor

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'un yarın İstanbul'a geleceği açıklandı. Hollandalı teknik direktör için 14 Haziran Cuma günü bir imza töreni düzenlenecek.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'un yarın İstanbul'a geleceği duyuruldu. Hollandalı teknik direktör için 14 Haziran Cuma günü imza töreni düzenlenecek.

Beşiktaş Kulübü tarafından yapılan açıklama şöyle:

"Futbol A Takımımızın Teknik Direktörü Sayın Giovanni van Bronckhorst, yarın (13 Haziran Perşembe) saat 16.00’da İstanbul Havalimanı’nda olacaktır.

Giovanni van Bronckhorst için Başkanımız Hasan Arat’ın katılımıyla 14 Haziran Cuma günü saat 11.00’de Tüpraş Stadyumu Moda Merkezi’nde imza töreni düzenlenecektir."

GİOVANNİ VAN BRONCKHORST KİMDİR?

Beşiktaş’ta ile anlaşan Giovanni van Bronckhorst 5 Şubat 1975 yılında Hollanda’nın Rotterdam şehrinde dünyaya geldi.Profesyonel olarak futbolculuk kariyerine 1993 yılında başlayan Hollandalı, Rotterdam ile sahalara adım attı. Sonrasında Feyenoord, Rangers, Barcelona, Arsenal gibi takımlarda forma giyen van Bronckhorst, orta saha ve savunma mevkilerinde görev aldı.

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst kimdir, hangi takımları çalıştırdı? Giovanni van Bronckhorst’un başarıları neler?  - 3. Foto
Futbol kariyerini 2010 yılında tamamlayan van Bronckhorst, 2011 yılında Feyenoord’da yardımcı antrenör olarak görev aldı. 2012 yılında Feyenoord U21 takımının başına geçen Hollandalı 2015 yılında ise Feyenoord’un teknik direktörü oldu.

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst kimdir, hangi takımları çalıştırdı? Giovanni van Bronckhorst’un başarıları neler?  - 4. Foto
2016-2017 sezonunda Hollanda şampiyonluğu yaşayan an Bronckhorst, iki kez Hollanda kupası iki kez ise Hollanda Süper Kupası kazanma başarısı gösterdi.2020 yılında kariyerini çin ekiplerinden Guangzhou City’de devam eden Giovanni van Bronckhorst, 2021 yılında ise Glasgow Ranger’ı çalıştırdı ve İskoçya Kupası’nı kazandı.

Bakmadan Geçme