• Haberler
  • Spor
  • Beşiktaş Trabzonspor Maçı Muhtemel İlk 11'leri

Beşiktaş Trabzonspor Maçı Muhtemel İlk 11'leri

Beşiktaş Trabzonspor Maçı Muhtemel İlk 11'leri... Süper Lig'de bu hafta Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. 4 Şubat Pazar günü saat 19:00'da başlayacak maçın ilk 11'leri merak ediliyor.

ÜÇÜNCÜLÜK YARIŞI!

 

Trendyol Süper Lig'de 3.sırada yer alan Trabzonspor ile 4.sırada yer alan Beşiktaş lig üçüncülüğü için önemli bir maça çıkıyor. Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak maç öncesinde ev sahibi Beşiktaş 36 puanda bulunuyor. Rakibi Trabzonspor ise 37 puanla Beşiktaş'ın önünde yer alıyor.

Ev sahibi Beşiktaş bu haftaya kadar 11 galibiyet, 3 beraberlik 9 da yenilgi aldı. 23 haftada 33 gol atan Beşiktaş 31 gol yiyerek 2 averaj elde etti.

Konuk takım Trabzonspor ise aynı Beşiktaş gibi 11 galibiyet alırken 4 beraberlik 8 mağlubiyet aldı. 38 gol atarakn 31 gol yiyen Trabzonspor 7 averaja sahip.

TRABZON SEYİRCİSİ OLMAYACAK!

Beşiktaş, İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı karar neticesinde Trabzonspor taraftarlarının pazar günü oynanacak maça alınmayacağını duyurdu.

BEŞİKTAŞ'TA 6 OYUNCU KADRODA YOK!

 

Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Vincent Aboubakar, Cenk Tosun, Salih Uçan, Alex-Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic, kadroda yer alamayacak.

Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Demokratik Kongolu futbolcu Arthur Masuaku da maçta görev yapamayacak.

Bakmadan Geçme