Biden'in İmdadına Bu Sefer de Obama Yetişti!

Katıldığı bağış toplama etkinliğinde sahnede donup kalan ABD Başkanı Joe Biden'in imdadına Eski Başkan Barack Obama yetişti. Obama, Biden'in kolundan tutarak sahneden indirdi.

ABD Başkanı Joe Biden, eski Başkan Barack Obama ile bir araya geldiği bir bağış toplama etkinliğinde yaptığı hareketlerle bir kez daha dünya kamuoyunun gündemine oturdu.

Robot vari hareketlerde bulunan ve katıldığı etkinliklerde zaman zaman donan, hareketsiz kalan ve ne yapacağını bilemeyen bir tavır içerisine giren Biden, yine zor anlar yaşadı.

Biden, etkinlik sırasında sahneden inmek için katılımcılara veda ederken aniden donakaldı. Durumu farkeden Obama, Biden'in imdadına yetişti.

ABD Başkanı Joe Biden, ilginç hareketlerine bir yenisini daha ekledi.

Sonbaharda gerçekleşecek seçimlere hazırlanan Biden, kampanya sürecinin yoğun temposu nedeniyle şimdiden yorgun düşmüş durumda.

OBAMA KOLUNDAN TUTUP SAHNEDEN İNDİRDİ!

Demokrat Parti'nin bir kampanya etkinliğinde, Biden'ın aniden donup kaldığı bir an yaşandı. Beklenmedik durum karşısında, eski ABD Başkanı Barack Obama hızlı bir şekilde sahneye müdahale ederek Biden'ı kolundan tutup sahneden indirdi.

İtalya'da düzenlenen G7 Zirvesi'nde katıldığı paraşüt gösterisinde donup kalan ve ufka dalan Biden'in imdadına İtalya Başbakanı Giorgia Meloni yetişmişti.

MELONİ MÜDAHALE ETMİŞTİ

Meloni, arkasını dönerek liderlerden ayrılarak donup kalan Biden'in arkasından koluna dokunarak Biden'i tekrar gruba dahil etmişti.

Biden'in bu davranış ve hareketleri kamuoyunda ve sosyal medyada; Biden Robot mu? sorusunun sorulmasına neden olurken sağlık durumuyla ilgili spekülasyonları da beraberinde getirdi.

Bakmadan Geçme