• Haberler
  • Gündem
  • Bingöl'de 2 Kişiyi Öldürüp 7 Kişiyi Yaralayan Caniden Şok Eden Sözler!

Bingöl'de 2 Kişiyi Öldürüp 7 Kişiyi Yaralayan Caniden Şok Eden Sözler!

2 kişiyi öldürüp 7 kişiyi yaraladıktan sonra olay yerinden kaçan cani, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Yakalandığı andaki tepkisi ve rahatlığı ise polis ekiplerini de şoke etti.

Bingöl'de madde bağımlısı olduğu belirlenen bir kişi elindeki kesici aletle dehşet saçtı. Cinnet getiren şahıs, mahallede bulunan vatandaşlara rasgele saldırmaya başladı. Saldırı sonrasında 2 kişi hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 13.30 sıralarında Bingöl şehir merkezinde eline ekmek bıçağı alan kişi, Yenişehir ve Bahçelievler Mahallelerinde önüne çıkan vatandaşları bıçakladı. Kimliği belirlenemeyen kişi, 13 vatandaşı bıçaklayarak kaçtı. Son olarak Atatürk İlköğretim Okulu bölgesinde bir vatandaşı bıçaklayan şahıs, Aşağı Çarşı mevkiine doğru kaçarak izini kaybettirdi. Daha sonra polisler tarafından yakalanan saldırganın isminin Emircan Zazaoğlu olduğu öğrenildi.

Yaşanan olay biranda Türkiye'nin gündemine oturdu. Polis ekiplerinin hummalı çalışması sonrasında yakalanan caninin ilk tepkisi şok etti.

 

Yakalanan şahsın polise; “Bir kelepçe takacaksın bitecek olay” dediği ifade edildi.

Önüne gelen herkese saldıran ve iki kişiyi canice öldürüp 7 kişiyi yaraladıktan sonra bu kadar rahat tavırlar sergilemesi ise gündem oldu.

 

MUHABİR

Bakmadan Geçme