• Haberler
  • Ekonomi
  • Bitcoin'de Zirve Sonrası Gerileme: Yatırımcılar Endişeli

Bitcoin'de Zirve Sonrası Gerileme: Yatırımcılar Endişeli

Geçen hafta rekor kıran Bitcoin'de, şiddetli düşüşler devam ediyor. Bitcoin'in değeri yüzde 5 azalarak 64 bin doların altına indi.

Bitcoin'de 74 Bin Dolar Zirvesinden Sonra Gerileme Devam Ediyor

Geçtiğimiz günlerde 74 bin dolara yaklaşarak tarihi bir zirve gören Bitcoin, şimdi ise sert bir düşüş yaşıyor. Son altı gün içerisinde beşinde değer kaybeden Bitcoin bugün yüzde 5'e yakın bir değer kaybı yaşayarak 63 bin 580 dolara geriledi.

Bitcoin'de Son Haftalarda Büyük Gerileme

Bitcoin fiyatı, bir hafta içerisinde 14 Mart'ta gördüğü 73 bin 780 dolar seviyesinden yaklaşık yüzde 15 oranında geriledi. Bu düşüş, yatırımcıların endişe duymasına neden olurken, kripto para piyasasında belirsizlik artıyor.

Yıl Başından Beri Büyük Artışlar, Ancak Son Dönemde Geri Çekilmeler

Bitcoin'in yıl başından bu yana yüzde 53,5 ve son bir yılda yüzde 136,61 oranında artış gösterdiği düşünülürse, yaşanan son düşüşler daha da dikkat çekici hale geliyor. Yatırımcılar, Bitcoin'in geleceği konusunda endişeli bir bekleyiş içerisinde.

Etherum da Değer Kaybetti

Bitcoin'in yanı sıra kripto para piyasasının ikinci büyük varlığı olan Etherum da 4 bin 100 dolar seviyesinden 3 bin 306 dolara kadar geriledi. Bu durum, genel olarak kripto para piyasasındaki belirsizliğin bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Yatırımcılar, Kripto Para Piyasasının Yönünü Gözlemliyor

Bitcoin ve diğer kripto para birimlerindeki bu dalgalanmalar, yatırımcıların piyasanın yönü hakkında karar vermelerini zorlaştırıyor. Kripto para piyasasının geleceği hakkındaki belirsizlikler, yatırımcıları temkinli olmaya yönlendiriyor.

Bakmadan Geçme