• Haberler
  • Yerel
  • Boşanma Aşamasındaki Çift Çocukları için Bir Araya Geldi! Eşini Kurşun Yağmuruna Tuttu

Boşanma Aşamasındaki Çift Çocukları için Bir Araya Geldi! Eşini Kurşun Yağmuruna Tuttu

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, boşanma aşamasında olan Mehmet S.B., bayramda çocukları için bir araya geldiği eşi Nurcan B.'yi bıçaklayarak ve silahla vurarak ağır yaraladı. Zanlı, akrabalarının evlerine de ateş açtıktan sonra camide polis tarafından yakalandı.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, boşanma aşamasında olan Mehmet S.B. ve eşi Nurcan B., çocukları için bayramda bir araya geldiler.

EŞİNİ BIÇAKLADI SONRA SİLAH İLE VURDU

Ancak henüz belirlenemeyen bir sebeple Mehmet S.B., dört çocuk annesi eşini bıçaklayarak ve silahla vurarak ağır yaraladı. Zanlı, olayın ardından akrabalarının evlerine de ateş açtıktan sonra camide polis ekipleri tarafından yakalandı.

4 KEZ UZAKLAŞTIRMA KARARI VAR

Olay, Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi Ercan Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, hakkında dört kez uzaklaştırma kararı bulunan Mehmet S.B., bayramda çocuklarını görmek amacıyla eşi Nurcan B. ile buluştu. Ancak aralarında çıkan tartışma sonucu Mehmet S.B., eşini bıçakladı ve ardından beş el ateş etti.

Boşanma Aşamasındaki Çift Çocukları için Bir Araya Geldi! Eşini Kurşun Yağmuruna Tuttu

OLAYDAN SONRA KAÇTI

Zanlı koca ise kaçarak Çamlıtepe Mahallesi Dereli Sokak'ta oturan Nurcan B.'nin kuzeni Alaaatin B.'nin evine gitti. Alaattin B.'yi de ateş ederek yaralayan Mehmet S.B., daha sonra Kınalı Sokak'a giderek eşinin diğer kuzeni Veysi B.'nin evini kurşunlayarak kaçtı.

DURUMLARI AĞIR OLDUĞU AÇIKLANDI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan kadını ile kuzenini ambulansla hastaneye kaldırdı. Nurcan B. ile kuzeninin durumun ağır olduğu öğrenilirken kaçan koca, saklandığı camide polis ekipleri tarafından yakalandı.

Boşanma Aşamasındaki Çift Çocukları için Bir Araya Geldi! Eşini Kurşun Yağmuruna Tuttu

Nurcan B.'nin eşi ile boşanma aşamasında olduğu, 4 kez uzaklaştırma kararı aldırdığı ve çocukları dolayısıyla bayramı beraber geçirdikleri öğrenildi.

Bakmadan Geçme