• Haberler
  • Gündem
  • Bu İlde Yere Çöp Atmak Yürek İster! Cezası 14 Bin 407 TL Oldu

Bu İlde Yere Çöp Atmak Yürek İster! Cezası 14 Bin 407 TL Oldu

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yere çöp atarak çevreyi kirletenlere adeta savaş açtı. Özcan, yere çöp atmanın cezasını 14 bin 407 TL'ye yükselttiklerini söyledi.

Söylemleri, icraatları ve siyasi polemikleri ile sık sık gündeme gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, şimdi de yere çöp atarak çevreyi kirletenleri hedef aldı.

Sosyal medya hesabından, "Bu videoyu izle de ondan sonra Bolu’da yere çöp at gözün yiyorsa!!!" başlığıyla videolu açıklama yapan Özcan, "Sevgili Bolulular, öncelikle temizlik konusunda hassasiyet gösterdiğiniz için aldığımız kararlara çok büyük oranda uyduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ama hala bazıları var Bolu'da. Siyasal sebeplerden mi, şahsıma gıcık olduklarından mı? Özellikle kasıtlı olarak yere çöp atmaya devam ediyorlar. Bakın şimdiye kadar 578 TL uyguladık alt sınırdan. Bundan sonra 14 bin 407 TL olarak uygulayacağız bunu. 

TEHDİTSE TEHDİT EDİYORUM!

Bazıları ha tehdit mi ediyorsun? Diyor. Yere çöp atan kim olursa olsun. Bunu tehdit olarak algılıyorsa tehdit ediyorum kardeşim! Hadi at da göreyim bakalım" diyerek yere çöp atanlara uyarılarda bulundu.

 

Bakmadan Geçme