Burak Yılmaz'dan Frikik Şov! 

Futbol oynadığı dönemlerde özellikle kritik serbest vuruşlarda etkili olan Burak Yılmaz, Kayserispor idmanında da kullandığı frikiklerle de gözleri kamaştırdı.

Spor Toto Süper Lig’de ”Dört Büyük” takımda forma giyen iki isimden biri olan Burak Yılmaz, 37 yaşında futbol hayatını noktaladıktan sonra teknik direktörlüğe adım attı. 

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in yardımcılığı ile başlayan teknik direktörlük kariyerine tecrübeli teknik adamın görevinden ayrılmasıyla birlikte Beşiktaş gibi dev bir kulübün teknik patronu olarak devam ede Burak Yılmaz, buradaki kısa macerasının ardından Kayserispor’da göreve başladı.

Kayserispor’da Çağdaş Atan’ın görevi bırakmasının ardından takımın başına getirilen Burak Yılmaz, Kayserispor’u geçen sene zorlu lig maratonunda ligde bırakmayı başardı.

Yeni sezon hazırlıklarına tesislerde sürdüren Kayserispor’da Teknik Direktör Burak Yılmaz, antrenmanda yaptığı hareketlerle izleyenleri büyüledi.

BURAK YILMAZ ESKİSİ GİBİ

Futbol oynadığı dönemlerde özellikle kritik serbest vuruşlarda etkili olan genç teknik adam, Kayserispor idmanında da kullandığı frikiklerle de gözleri kamaştırdı.

Önüne maket engel koyan Burak Yılmaz’ın kullandığı tüm serbest vuruşları gole çevirmesi spor severlerden çok büyük beğeni aldı.
Burak Yılmaz’ın antrenmanda kullandığı serbest vuruşları içeren video sosyal medyada da en çok beğenilenler arasında yer aldı.

MUHABİR

Bakmadan Geçme