• Haberler
  • Spor
  • Büyükekşi: Arda Güler Yazılanlara Gülüp Geçiyor

Büyükekşi: Arda Güler Yazılanlara Gülüp Geçiyor

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF 1. Başkan Vekili İbrahim Burkay, TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Euro 2024 F Grubu'ndaki Çekya maçı öncesi basın mensupları ile bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF 1. Başkan Vekili İbrahim Burkay, TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, A Milli Futbol Takımı’nın Hannover'de bulunan kamp tesislerinde basın mensupları ile bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

A Milli Takım’ın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'nda Çekya ile oynayacağı maçın hazırlıkları kapsamında basına açık olarak yaptığı antrenmanı TFF Başkanı Büyükekşi ve TFF Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte izleyen Türk medya kuruluşlarının yöneticileri ve çalışanları, daha sonra Başkan Büyükekşi ve TFF Yönetim Kurulu Üyeleri ile sohbet etti.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ: "HEDEF SON 16"

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, ilk olarak son 16 hedefi içerisinde olduklarını açıklayarak, "İlk hedefimiz gruptan çıkarak son 16'ya kalmak. Gürcistan maçını kazanarak Avrupa Futbol Şampiyonası'na galibiyetle başladık. İkinci maçımızı kaybettik ancak ilk maçta elde ettiğimiz üç puan, Çekya maçında son 16'ya kalabilmemiz için galibiyet ya da beraberliğin yeterli olmasını sağladı" diye konuştu.

Bakmadan Geçme