• Haberler
  • Magazin
  • Çağlar Söyüncü'nün Nişanlısı Serra Pakdemir Kimdir?

Çağlar Söyüncü'nün Nişanlısı Serra Pakdemir Kimdir?

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Çağlar Söyüncü evliliğe ilk adımını attı. Yıldız futbolcunun nişanlısı Serra Pakdemir kimdir? Kaç yaşında? Nereli? gibi soruların cevabı da merak konusu oldu.

Dün oynanan Galatasaray derbisinde galibiyetin mimarı Çağlar Söyüncü, Serra Pakdemir ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmış oldu.

Yıldız oyuncunun nişanlanması haberi spor ve magazin kamuoyunda gündem oldu.

Milyonlarca kişi Çağlar Söyüncü'nün nişanlısı Serra Pakdemir kim? Nereli? Kaç Yaşında? sorularının cevabını merak etmeye başladı.

SERRA PAKDEMİR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

27 yaşındaki Çağlar Söyüncü, 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü Serra Pakdemir ile nişanlandı. 1994 yılında İstanbul'da doğan Serra Pakdemir, tasarım dünyasında tanınmış bir isim. İngiltere'de tasarım eğitimi alan Pakdemir, London College of Fashion ve Camberwell College of Arts'da Fashion Design and Marketing ve Illustration bölümlerinden mezun oldu.

2016 yılında kendi markası RANGDA & BARONG'u kurarak mücevher tasarımına adım attı. İstanbul Beşiktaş'ta bulunan bu marka, Doğu mitolojisindeki iyilik ve kötülüğün mücadelesinden ilham alıyor.

Pakdemir, markasının hikayesini şu sözlerle anlatıyor: "Bir kız arkadaşımın doğum günü için çizdiğim takılardan birini hayata geçirme fikriyle yola çıkmışken, küçük bir atölyede el işçiliğiyle takı yapan bir ustayla karşılaştım ve böylelikle ilk tasarımımı hayata geçirdim. Rangda & Barong benim üniversitedeki bitirme projemdi ve bu proje sayesinde başarılı bir şekilde mezun oldum. Projemi geliştirirken, Rangda & Barong’u hayata geçirebileceğimi hayal etmiştim. Projem için araştırma yaparken, evimin yakınındaki kütüphanede tesadüfen antik mitolojiler ve sembollerle ilgili bir kitap bulmuştum. Rangda & Barong’la işte o kitap sayesinde tanıştım."

Serra Pakdemir, sosyal medyada da aktif bir isim olup, Instagram'da @serrapak kullanıcı adıyla 44 binden fazla takipçisi bulunmaktadır. Özel yaşamına dair çarpıcı kareler paylaşan Pakdemir, moda ve tasarım dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Bakmadan Geçme