• Haberler
  • Dünya
  • Çeçenistan'da dev patlama! Ölüler ve yaralılar var

Çeçenistan'da dev patlama! Ölüler ve yaralılar var

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, Çeçenistan'ın başkenti Grozni'de bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen patlamada 2'si çocuk 4 kişi hayatını kaybettiğini ve çok sayıda yaralı olduğunu bildirdi.

Çeçenistan'da dev patlama! Ölüler ve yaralılar var

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, Çeçenistan'ın başkenti Grozni'de bir benzin istasyonunda patlama meydana geldiğini bildirdi.

AKARYAKIT İSTASYONUNDAKİ PATLAMADA 4 KİŞİ ÖLDÜ

Yaralılar çevredeki hastanelere sevk edilirken, patlamanın etkisiyle tesisten fırlayan parçalar birçok ev ve araçta hasara yol açtı.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, patlamanın istasyonun deposundaki sıkışma nedeniyle meydana geldiği bildirildi.

Patlamanın ardından 900 metrekarelik alana yayılan yangın bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, Çeçenistan'ın başkenti Coharkale'de bir benzin istasyonunda patlama meydana geldiğini bildirdi.

GÖRÜNTÜLER DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

Benzin istasyonunun infilak ettiği anda, patlamanın yarattığı şok dalgasından ötürü yere yıkılan çok sayıda insanın yaralananlar arasında olduğu belirtildi. Yerel kaynaklar benzin istasyonunda birden fazla patlamanın olduğunu aktardı.

Bakmadan Geçme