• Haberler
  • Magazin
  • Cem Yılmaz Aylık 10 Bin Dolar Nafaka Kararının Devam Etmesine Sitem Etti

Cem Yılmaz Aylık 10 Bin Dolar Nafaka Kararının Devam Etmesine Sitem Etti

Cem Yılmaz ve eski eşi Ahu Yağtu arasındaki nafaka krizinde mahkeme, komedyenin aylık 10 bin dolar ödemesine devam etme kararı vermesi sonucu Ünlü Komedyan Sosyal Medya'dan sitem etti.

2012'de evlenen ve 2013'te boşanan Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu arasındaki nafaka tartışması devam ediyor. Boşanma sürecinde oğlu için aylık 10 bin dolar nafaka ödemeye başlayan Yılmaz, kur farkları nedeniyle nafakanın düşürülmesi için mahkemeye başvurdu. Ancak mahkeme, Yılmaz'ın ekonomik durumunu değerlendirdikten sonra nafakada değişiklik yapmama kararı aldı.

DURUMUN NAFAKA ÖDEMEYE ELVERİŞLİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

 Bölge Adliye Mahkemesi 38. Hukuk Dairesi, yerel mahkemenin verdiği "Cem Yılmaz her ay 70 bin lira ödeyecek" kararını bir kez daha inceledi. Yılmaz'ın ekonomik durumunun 10 bin dolarlık nafakayı ödemeye elverişli olduğuna karar veren mahkeme, ödeme miktarında bir değişiklik yapmadı.

SOSYAL MEDYA'DAN SİTEM ETTİ

Bu kararın ardından aylık 322 bin TL nafaka ödemeye devam edecek olan Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak tepkisini dile getirdi. Yılmaz, "Evet bütün haberler, yorumlar haklı. Cimriyim ve çocuğumla ilgilenmiyorum. Bu bilinen bir gerçek ve tabi ki oğlumu tek başıma yaptım. İyi eğlenceler… Minik not 11 yıl önce boşandım." şeklinde ifadeler kullandı.

 

 

Bakmadan Geçme