• Haberler
  • Gündem
  • Cenaze Namazı Kılınmak İçin Musalla Taşına Konulduğunda Yaşadığı Fark Edildi!

Cenaze Namazı Kılınmak İçin Musalla Taşına Konulduğunda Yaşadığı Fark Edildi!

İstanbul'da yaşanan olay film sahnelerini aratmadı. Hastaneden ölüm raporu verilen ve tabutla morgdan çıkartılan kişi, camide namazı kılınmak için musalla taşına konulduğu anda yaşadığı fark edildi.

İstanbul'da doktorlar tarafından "Öldü" denilen bir vatandaşın cenaze namazı için camiye getirildikten sonra yaşadığı fark edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan vatandaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İstanbul'da eşine filmlerde rastlanacak bir olay yaşandı. Doktorlardan tarafından "Öldü" dinelerek yakınlarına teslim edilen vatandaşın cenaze namazı için getirildiği camide yaşadığı fark edildi.

TABUTA YASLANAN KIZI FARK ETTİ

Olaya tanıklık eden bir vatandaş, "Kızı tabuta yaslandı. Sonra bana dönerek 'Fahrettin amca ses geliyor' dedi. Ben de eğildim ve sesi duydum. Ama kız üzülmesin diye 'bana ses gelmiyor' dedim. Ayak ucuna geçtim. Kız iki kişiyi daha çağırarak 'ses geliyor' dedi. Gelenler de sesi duydular. Ambulansı arayıp tabutu açtılar. Tabuta bakınca yaşadığını anladılar. Daha sonra ambulansa koyup götürdüler" dedi.

Ambulansla hastaneye kaldırılan vatandaşın burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Bakmadan Geçme