• Haberler
  • Gündem
  • Cengiz Şen'in Tokatladığı Gökhan İn Apar Topar Şehri Terk Etti! Gökhan İn Neden Şehri Terk Etti?

Cengiz Şen'in Tokatladığı Gökhan İn Apar Topar Şehri Terk Etti! Gökhan İn Neden Şehri Terk Etti?

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'e makamında tokat atan kulüp yöneticisi Cengiz Şen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gökhan İn ise olayın ardından şehri terk etti. Gökhan İn ile ilgili çarpıcı detaylar haberimizde...

Sakaryaspır Kulüp Başkanı Gökhan İn'in darp edildiği anlara ait görüntüler infiale neden olmuştu. Gökhan İn'i darp eden Kulübün Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu Hamza Cengiz Şen ise İstanbul'da kıskıvrak yakalanarak Sakarya'ya getirilip ifadesi alındıktan sonra ters kelepçeli bir şekilde adliyeye sevk edildi.

Önümüzdeki Pazar günü yapılacak olağanüstü kongre öncesi Sakaryaspor'un başkanı Gökhan İn makamında saldırıya uğradı. Kulübün Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu Cengiz Hamza Cengiz Şen, Gökhan İn'e tokat attı.

SALDIRI ANI KAMERAYA YANSIDI

Gündeme bomba gibi düşen skandal görüntülerde başkan İn'e tokat atan saldırganın konuşmaları saniye saniye kaydedildi. Saldırganın, "Dinle beni, isim kullanmayacaksın. Basın açıklaması yok abi artık. Bitti bu işler. Birol'un aldığı 150 bin TL'yi de bu hafta sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni?" dediği ve İn'e tokat attığı görüldü.

Yaşadığı saldırı anında korku dolu anlar yaşayan Başkan İn ise, "Tamam oğlum. Sakin. Kalp var bende biliyorsun değil mi? Tamam" diyerek kendini korumaya, saldırganı uzaklaştırmaya çalıştı.

GÖKHAN İN, ŞEHİRDEN AYRILDI

Olayda yeni gelişme yaşandı. Kulüp başkanı Gökhan İn, olayların yayılmasının ardından yakınlarına, "Başım belaya girecek" diyerek şehri terk etti. 

Gökhan İn cephesinden yaşananlarla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmaması da dikkat çekti.

MUHABİR

Bakmadan Geçme