• Haberler
  • Spor
  • Cengiz Ünder Konyaspor Maçında Neden Yok? Yedek mi?

Cengiz Ünder Konyaspor Maçında Neden Yok? Yedek mi?

Süper Lig'de Fenerbahçe Konyaspor'u konuk ediyor. 16.hafta erteleme maçında karşı karşıya gelen iki takım da kazanmak için sahaya çıkıyor. Ancak maçın favori tarafı liderlik koltuğuna yapışan Fenerbahçe olarak görülüyor. Maça Livakovic, Mert, Serdar, Jayden, Ferdi, Crespo, Fred, İrfan Can, Kıng, Szymanski, Dzeko kadrosuyla çıkan Fenerbahçe'de İstanbulspor maçında 4 gol atan Cengiz'in neden ilk 11'de yer almadığı araştırılıyor.

İstanbulspor'a konuk olduğu mücadeleyi 5-1 kazanan ve puanını 47'ye yükselten Fenerbahçe, averajla liderliğini sürdürüyor.

18 lig maçında 15 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan İsmail Kartal'ın öğrencileri, rakip fileleri 49 kez havalandırırken kalesinde ise 15 gol gördü.

FRED VE İRFAN CAN GERİ DÖNDÜ!

Fenerbahçe'de sarı kart cezasını tamamlayan İrfan Can Kahveci'nin yanı sıra Mondihome Kayserispor deplasmanında kırmızı kart gören Fred ve Mert Hakan Yandaş'ın cezaları bitti.

 

FENERBAHÇE'DE 4 EKSİK!

Fenerbahçe'de 4 oyuncu, TÜMOSAN Konyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

Sakatlıkları geçmesine karşın bireysel çalışmalarını sürdüren Rodrigo Becao ve Miha Zajc, maç eksikleri sebebiyle görev alamayacak.

CENGİZ NEDEN OYNAMIYOR?

Teknik Direktör İsmail Kartal bu hafta İrfan Can Kahveci'nin geri dönmesinde dolayı Cengiz Ünder'i yedek bıraktı. Geçtiğimiz maç büyük övgü alan Cengiz'in ikinci yarıda sahaya çıkması bekleniyor.

Bakmadan Geçme