• Haberler
  • Spor
  • Cenk Tosun Yuvadan Uçuyor! İşte Anlaşmaya Vardığı Takım

Cenk Tosun Yuvadan Uçuyor! İşte Anlaşmaya Vardığı Takım

Yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam eden Süper Lig devi Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Cenk Tosun'a resmi teklif yaptı.

Beşiktaş'tan İngiliz Kulübü Everton'a 28 milyon euro'ya yaklaşan bedelle transfer olarak Türkiye'den yurt dışına transfer olan en pahalı oyuncu olma özelliğini elinde bulunduran Cenk Tosun, yeniden döndüğü ve yuvası olarak gördüğü Beşiktaş'tan bir kez daha ayrılmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe, 1 Temmuz 2024 tarihi itibariyle Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren tecrübeli golcü Cenk Tosun'a resmi teklifte bulundu.

Sarı-lacivertlilerin yıldız golcü ile anlaştığı ve transferin kısa sürede açıklanacağı belirtiliyor.

Beşiktaş ile yeni sezon için anlaşamayan Cenk Tosun, takımdan ayrılmayı kafasına koydu. Fenerbahçe'nin teklifine sıcak bakan milli oyuncunun transferinin gerçekleşmesinin an meselesi olduğu ifade ediliyor.

EURO 2024 sonrası tatile çıkan tecrübeli oyuncunun yakın bir zamanda Beşiktaş ile görüşme gerçekleştireceği öğrenildi. Cenk Tosun bu görüşmede Siyah-Beyazlılar'a isteklerini sıralayacak. Anlaşamaması durumunda ise Fenerbahçe'nin Cenk Tosun'a imza attırması bekleniyor.

 

CUMARTESİ GÜNÜ İMZA ATACAK

Sarı-lacivertliler oyuncu için resmi teklifte bulunurken kısa süre içerisinde anlaşmaya da vardı. Cenk'in cumartesi günü resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe, Beşiktaş'taki sözleşmesi sona eren tecrübeli golcü Cenk Tosun'a resmi teklifte bulundu. Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon 47 maçta süre bulan Cenk Tosun, 11 gol atarken 5 de asist yaptı.

Bakmadan Geçme