• Haberler
  • Magazin
  • Ceza Evinden Tahliye Olan Nihal Candan Avukat Olmaya Karar Verdi

Ceza Evinden Tahliye Olan Nihal Candan Avukat Olmaya Karar Verdi

Son dönemlerde dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla gündeme gelen sosyal medya fenomeni Nihal Candan, sağlık problemleri sebebiyle serbest bırakılmıştı.

Nihal Candan'ın tahliye edilişi sonrası yaptığı açıklamalar kamuoyunun dikkatini çekti. "Anoreksiya nervoza" teşhisi konulan Candan'ın aşırı kilo kaybı ve sağlık durumu, tahliyesinin ardından da gündemdeki yerini korudu. Tahliye olduktan sonra görüldüğü kuaför ziyareti ve sokak röportajları sırasında, "33 kiloya kadar düştüm, şimdi 37 kiloyum ve hâlâ yemekte zorlanıyorum, mama ile besleniyorum" dedi.

AÇLIK GREVİ YAPMADIM

Candan, cezaevinde psikolojik olarak çok zorlandığını ve yemek yiyemediğini belirtti:Açlık grevi yapmadım, psikolojik olarak midem almadı, yemek görünce midem bulanıyordu. Bahar ağzıma zorla bir lokma sokuyordu.

AVUKATLIK YAPMAYI HEDEFLİYORUM

Posta Gazetesi'ne konuşan Nihal Candan geleceğe dair planlarını da paylaştı. Sosyal medyadan para kazanmadığını ifade eden Candan, babasına verdiği akademik kariyer sözünü yerine getirerek avukatlık yapmayı hedeflediğini söyledi. Konuyla ilgili olarak Candan, "Babama akademik kariyer sözü verdim, artık mesleğimi (avukatlık) yapacağım" dedi.


 

MUHABİR

Bakmadan Geçme