• Haberler
  • Siyaset
  • CHP'den Özgür Özel'in Ayağının Kırılmadığı Silahla Vurulduğu İddialarına Çok Sert Tepki!

CHP'den Özgür Özel'in Ayağının Kırılmadığı Silahla Vurulduğu İddialarına Çok Sert Tepki!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ayağının kırılmasıyla ilgili, 'Silahla vuruldu' iddialarına yalanlama geldi. CHP'den yapılan açıklamada zehir zemberek ifadeler kullanılarak, 'Bu kadar kuyruklu yalanı, iftirayı bir yazıya nasıl sığdırdınız. Bu komplo teorilerini yazarken hiç mi Allah'tan korkmadınız' denildi.

Özgür Özel, milletvekilliği düşürülen Can Atalay'la ilgili TBMM'deki Genel Kurul'a ayağındaki ortopedik destekle katılmıştı.

Ayağı kırılan CHP lideri Özgür Özel'le ilgili, "Silahla vuruldu" iddialarını CHP sert dille yalanladı.

Açıklamada, "Bu kadar kuyruklu yalanı, iftirayı bir yazıya nasıl sığdırdınız. Bu komplo teorilerini yazarken hiç mi Allah'tan korkmadınız" denildi.

"ÖZEL, SİLAHLA VURULDU" İDDİASI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde ayağını kırdı. Özel ciddi bir durum olmadığını belirtirken, dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Gazeteci Abdurrahman Dilipak, Özel'in silahla vurulduğunu iddia etti.

CHP'DEN YALANLAMA: HİÇ Mİ ALLAH'TAN KORKMADINIZ?

İddiaya CHP'den yalanlama gecikmedi. Zehir zemberek ifadelerin kullanıldığı açıklamada şöyle denildi: "Bu kadar kuyruklu yalanı, iftirayı bir yazıya nasıl sığdırdınız. Bu komplo teorilerini yazarken hiç mi Allah'tan korkmadınız? Günaha girerim diye hiç mi düşünmediniz? Pes doğrusu!"

Bakmadan Geçme