• Haberler
  • Gündem
  • CHP'li Vekil'in, Çalışanının Maaşını Çiğli Belediyesine Ödettiği İddiası

CHP'li Vekil'in, Çalışanının Maaşını Çiğli Belediyesine Ödettiği İddiası

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un yanında çalıştırdığı kişinin maaşını ve sigortasını Çiğli Belediyesi'ne ödettiği iddiası doğru mu? Sosyal medyada paylaşılan bu iddia sonrası sorunun cevabı merak konusu oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un yanında çalıştırdığı kişinin maaşını CHP Çiğli Belediyesi’ne ödettiği iddia edildi.
İrfan Bural isimli sosyal medya kullanıcısı, CHP Elazığ Milletvekili Erol’un yanında çalıştığını ve işten çıkartılarak hakkının ödenmediğini iddia etti.
Maaşının ve sigortasının daha önce hiç gitmediği Çiğli Belediyesi’ne ödetildiğini iddia eden Bural, yaptığımı paylaşımda CHP’li Milletvekili Erol’u da etiketleyerek, “CHP MİLLETVEKİLİ @gurselerol62 bey şahsına ve aile şirketi GÜRYA İNŞAATA senelerce şoförlük yaptım, köpeklerine kadar ben ilgilendim. Maaşım ve SGK ayak basmadığım CHP ÇİĞLİ BELEDİYESİNE ödetildi.. İtiraz edince ortada bırakıldım, işsiz kaldım. Tazminatım ödenmedi. HAKKIMI İSTİYORUM” ifadelerine yer verdiği paylaşımda bulundu.

İddiaların ardından, iddiaların odağındaki Milletvekili Erol, Çiğli Belediyesi ve CHP Genel Merkezi’nden herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bakmadan Geçme