• Haberler
  • Gündem
  • Cübbeli Ahmet İsmailağa Cemaati İçin Öyle Bir Laf Etti ki! Yeni Tartışmanın Fitilini Ateşledi

Cübbeli Ahmet İsmailağa Cemaati İçin Öyle Bir Laf Etti ki! Yeni Tartışmanın Fitilini Ateşledi

İsmailağa Cemaati'nden kovulduktan sonra kendisine yeni rota belirleyen ve sık sık İsmailağa Cemaati ile aralarındaki gerginlikle gündeme gelen Cübbeli Ahmet Hoca, cemaat hakkında çok ağır ifadeler kullandı.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, daha önce mensubu olduğu ve sonradan kovulduğu İsmailağa Cemaati hakkında ağır ifadeler kullandı.

Yaptığı açıklamalar ve değerlendirmelerle sık sık gündeme gelen yakın zaman da İsmailağa Cemaati'nden kovulan ve kendisine yeni rota belirleyen Cübbeli Ahmet, içerisinde yetiştiği İsmailağa Cemaati'ni güvensizlikle itham etti.

Cübbeli Ahmet, kurdukları fetha hattı hakkında kendisiyle birlikte hareket eden insanlara bilgi verirken İsmailağa Cemaati'ni de yerden yere vurdu.

İSMAİLAĞA'DA BİZİM GÜVENDİĞİMİZ HOCALAR KALMADI!

Cübbeli Ahmet, sosyal medyada da gündem olan videosunda, "Telefon numarası bekliyorlardı. (karşısındaki insanlara dönerek) Sizin hiç fetva ile işiniz yok herhalde. Benim çok işim oluyor yani fetvayla. Cumartesi günü de dahil olmak üzere saat sabah 10.00 ile 16.00 saatleri arasında fetva hattı açılmıştır. 4442989. Hat bu, fetva hattınız. Yeni fetva soracağınız, bizim güvendiğimiz, fetva sorabilirsiniz dediğimiz noktada artık İsmailağa'da o bizim güvendiğimiz hocalar kalmadı. Hocaefendiler yerlerini yurtlarını kurdular. Sizin hizmetiniz için acele edildi. Hemen bir telefon hattı alındı. Daha medrese başlamadan fetva başlaması lazım. Adamın başına fetva geliyor, nasıl amel edecek? Fetvasız bir dakika durulmaz. Başına bir iş gelen soracak."

Bakmadan Geçme