• Haberler
  • Siyaset
  • Cumhur İttifakı Dağılıyor mu? Bahçeli'den 17-25 Aralık Takvimli Gönderme!

Cumhur İttifakı Dağılıyor mu? Bahçeli'den 17-25 Aralık Takvimli Gönderme!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç'u ağırladı. Ziyarette öyle bir kare vardı ki herkes aynı soruyu sordu Cumhur İttifakı dağılıyor mu? Bahçeli 17-25 takvimiyle ne anlatmak istiyor? Sorularının cevabı merak konusu oldu.

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, CHP Lideri Özgür Özel'i ziyaretinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de görüştü. Ali Koç ile Devlet Bahçeli görüşmesinden servis edilen fotoğraf karelerinde öyle bir detay vardı ki görenler gözlerine inanamadı.

9 yıl önce gündeme gelen 17-25 yolsuzluk iddialarına ilişkin MHP Lideri Bahçeli'nin o dönemki başbakan olan şuanki Cumhur İttifakı ortağı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik çok ağır sözleri bulunuyor.

Hatta öyle ki, şuan kaçak olan Can Dündar'ı ağırlayan MHP Lideri Devlet Bahçeli, yıllar önce Can Dündar'a “Pilini ben çıkarttım, 17-25’e sabitledim, hesabının sorulması vaadimizden asla geri adım atmayız” diyerek gösterdiği takvim yıllar sonra Ali Koç ziyaretinde kareye girdi.

Bahçeli açık olarak iktidara 17-25 kartını gösterdiği yönünde yorumlar yapıldı.

Devlet Bahçeli'nin 17-25 Aralık saatini odasına yeni koyduğu ortaya çıktı.

Daha önce çekilen fotoğraflarda saatin olmadığı görüldü. 

BAHÇELİ 17-25 TAKVİMİ İLE NEYİ AMAÇLIYOR? CUMHUR İTTİFAKI DAĞILIYOR MU?

17-25 takvimli fotoğraf karesinin paylaşılmasıyla birlikte Cumhur İttifakı dağılıyor mu? Soruları da kamuoyunda sorulmaya başlandı. Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın araları bozuk mu? Devlet Bahçeli bu kare ile neyi amaçlıyor? Sorularının cevabı da kamuoyunda en çok merak edilenler arasında yer aldı.

Fotoğraf karesi ile ilgili olarak AK Parti cephesinden herhangi bir açıklama gelmedi.

Bakmadan Geçme