• Haberler
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'un Fenerbahçe Paylaşımı Olay Oldu!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'un Fenerbahçe Paylaşımı Olay Oldu!

Mehmet Uçum: 'Artık gönül birliğimizi, elbirliği ve güç birliğiyle tamamlayarak Fenerbahçe'mize bir bütün olarak destek olma zamanı'

Daha önce Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç ile yaşadığı polemik ile gündeme gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Mehmet Uçum, bu sefer de Fenerbahçe paylaşımı ile gündem oldu.

Sosyal medya hesabı X'ten Fenerbahçe başlıklı bir yazı paylaşan Mehmet Uçum, özellikle Galatasaray taraftarlarının çok büyük tepkisini çekti.

Uçum, Fenerbahçe marşına da yer verdiği paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Fenerbahçe’miz son on yıldan farklı olarak ilk kez yeni bir sezona her yönüyle tamamlanmış giriyor: Camia içinde bütünlük, yıllardan sonra bir kez daha hem de daha güçlü bir şekilde sağlandı. 

Geçen yılın kaliteli kadrosu korunarak ve nitelikli takviyeler yapılarak belki de tarihimizin en güçlü takımı kuruldu. 

Dünyanın önde gelen bir kaç futbol hocasından biri olan Mourinho getirilerek Türkiye futbol tarihinin en önemli yabancı teknik direktörü Fenerbahçe’mizin hocası oldu. 

FENERBAHÇE'MİZE DESTEK OLMA ZAMANI!

Her zaman zirvede olan taraftar desteği bu sezon zirveyi de aşacak denli gürül gürül geliyor. 

Özetle son on yıldan sonra ilk kez yeni bir sezon öncesi tüm doğruların bir arada yapıldığı duygusu bütün camiaya ve on milyonlarca taraftarımıza hakim olmuş durumda. Bunu sağlayan yönetime ve destek olan herkese çok teşekkürler. 

Görünen o ki bu sezon Fenerbahçe’miz futbolda şampiyonluğa koşacak, Avrupa’da büyük başarılara yelken açacak. Artık gönül birliğimizi, elbirliği ve güç birliğiyle tamamlayarak Fenerbahçe’mize bir bütün olarak destek olma zamanı. Bu düşüncelerle yeni sezonu galibiyetle açan Fenerbahçe’mizi tebrik ediyorum, bu sezon futbolun tüm kulvarlarında başarılı olacağına canı gönülden inanıyorum. Yaşa Fenerbahçe????????"

Bakmadan Geçme