• Haberler
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 ABD Başkanı Eskitti! Biden'in Söylemleri Yeniden Gündem Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 ABD Başkanı Eskitti! Biden'in Söylemleri Yeniden Gündem Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan siyasi hayatı boyunca 4 ABD başkanı eskitti. Erdoğan, 5'inci ABD başkanını bekliyor!

AK Parti ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sadece Türkiye siyasetine değil dünya siyasetine de damga vurmaya devam ediyor. 

22 yıldır iktidarda bulunan AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan, bu anlamda dünyada da en uzun süredir iktidarda ve yönetimi elinde bulunduran lider olarak tarihe geçmiş durumda.

ABD Başkanı ve başkan adayı Joe Biden'in adaylıktan çekileceğini açıklamasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın birlikte çalıştığı ABD başkanları yeniden gündem oldu.

BİDEN ERDOĞAN'I GÖNDERECEĞİZ DEMİŞTİ!

ABD'de 36 yıl senatörlük ve sekiz yıl başkan yardımcılığı yapan Demokrat Parti’nin etkin isimlerinden Joe Biden ülkenin 46. Başkanı olarak görev yapıyor. 47'inci başkanlık için adaylığını açıklayan ancak bugün sürpriz bir şekilde adaylıktan çekildiğini açıklayan Biden, göreve geldiğinde Erdoğan'ı hedef alan sözleriyle gündem olmuştu. Biden'in adaylıktan çekilmesiyle birlikte bu sözleri yeniden gündem oldu. Biden, Erdoğan'ı darbeyle değil, seçimle değiştireceğiz. Bu noktada Erdoğan'ı devirmek için muhalefeti desteklemek gerekiyor" ifadelerine yer vermişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görevinin başında devam ederken Biden'in yeni dönemde başkan olamayacak olması yeniden gündem oldu.

ERDOĞAN 4 ABD BAŞKANI ESKİTTİ!

Erdoğan AK Parti ile birlikte 4 ABD başkanı eskiterek bu anlamda da tarihi bir rekor kırmış oldu.

Başbakan olarak göreve geldiğinde ABD Başkanı George W Bush ile çalışan Erdoğan, daha sonra Barack Obama, Donald Trump ve Joe Biden ile çalıştı. 

Erdoğan, 5'inci ABD başkanı için gün sayıyor.

MUHABİR

Bakmadan Geçme