Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. İkili 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası 29 Nisan ve 10 Mayıs'ta görüşmüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştireceği görüşme başladı. İki liderin siyasetteki normalleşme ve yeni anayasa süreci gibi konuları ele alması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli, seçim sonrası ilk kez Bahçeli'nin konutunda 29 Nisan'da buluşmuştu. İki lider bu görüşmeden yalnızca 11 gün sonra, 10 Mayıs'ta Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya gelmişti.

Devlet Bahçeli'nin son günlerde AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bazı konularda fikir ayrılığında olduğu, Cumhur İttifakı'nın dağılacağı iddiaları vardı. İkili arasında gerçekleştirilen görüşme bu iddialara Cumhur İttifakı'nda herhangi bir sıkıntının olmadığına yönelik bir cevap olarak yorumlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 16.05'te bir araya geldi. Görüşme 17.00 itibarıyla sona erdi.

Bakmadan Geçme