• Haberler
  • Siyaset
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahraman Polislerimizi Alınlarından Öpüyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahraman Polislerimizi Alınlarından Öpüyorum

İstanbul Çağlayan Adliyesi C Kapısı önündeki kontrol noktasına düzenlenen saldırı ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama gecikmedi

Saldırı ile ilgili

İstanbul Çağlayan Adliyesi C Kapısı önündeki kontrol noktasına saldırı düzenlendi. 1'i kadın 1'i erkek 2 saldırgan ölü ele geçirildi. Saldırıda 1 vatandaş hayatını kaybederken, 3'ü polis memuru 5 kişi yaralandı. Olayla ilgili açıklama yapan Bakan Yerlikaya, "E.Y. ve P.B adlı hainlerin DHKP/C terör örgütüne üye oldukları tespit edilmiştir" dedi.


Saldırıya ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Kahramanmaraş'ta katıldığı Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Çağlayan Adliyesi'nde meydana gelen saldırı nedeniyle vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. Hain saldırıyı bertaraf eden güvenlik güçlerimizi tebrik ediyorum. Biri kadın diğeri erkek 2 terörist alçak emellerine ulaşamadan etkisiz hale getirildi. Türkiye tüm terör örgütüyle mücadelesini sürdürecektir. Yaralılarımızdan da bir tanesinin de hakka yürümüş olmasından dolayı Allah'tan rahmet diliyorum. Kahraman polislerimizi alınlarından öpüyorum."

Bakmadan Geçme