• Haberler
  • Magazin
  • CZN Burak Kendisi İle Buluşmak için İstanbul'a Yürüyerek Gelirken Ölen Fenomen Hakkında Açıklama Yaptı

CZN Burak Kendisi İle Buluşmak için İstanbul'a Yürüyerek Gelirken Ölen Fenomen Hakkında Açıklama Yaptı

Kayseri'de yaşayan sosyal medya fenomeni Neşet Turan, CZN Burak ile bir araya gelmek için Kayseri'den İstanbul'a yürüyerek yola çıkmıştı. Fenomen geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybedince CZN Burak'a suçlayıcı yorumlar geldi.

Fenomen canlı yayın yaparken kamyon çarpması sonucu hayatını kaybetti. Turan'ın CZN Burak ile görüşmek için yola çıktığı öğrenildi. Bunun Üzerine sosyal medyadan CZN Burak'a tepki mesajları yağdı. Yaılan bir yoruma dayanamadan CZN Burak yorumlara ateş püskürdü.

HİÇBİR VİDEOSUNU GÖRMEDİM

Bu yorumların üzerine sessizliğini bozan CZN Burak açıklamada bulundu. "Neşet abiyi rahmetli olduktan sonra duydum, rahmetli olmadan önce hiçbir videosunu ya da yürüyerek geldiğini görmedim" dedi.

SAVCILIĞA VERECEM

Yapılan yorumlara adeta ateş püsküren Burak, "Rahmetli olduktan sonra gördüm. Rahmetli olmadan önce hiçbir videosunu ve buraya yürüyerek gelmeye çalıştığını görmedim.Ben benim oraya yürüyerek gelin demedim, rahmetli olduğunu gördükten sonra hemen kardeşine ulaştım cenazesine geleceğimi söyledim. Bu nasıl bir yorum seni zaten savcılığa vereceğim ama sen insan mısın" dedi

 

 

 

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme