• Haberler
  • Gündem
  • Davaro Filmini Aratmayan İnsan Kaçakçılığı! Cipin Koltuğunun Altına Nefes Almaları İçin Hortum Çektiler

Davaro Filmini Aratmayan İnsan Kaçakçılığı! Cipin Koltuğunun Altına Nefes Almaları İçin Hortum Çektiler

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı'nda başrollerini Kemal Sunal ile Şener Şen'in oynadığı Davaro filmini aratmayan insan kaçakçılığı girişimi yaşandı.

İnsan kaçakçıları yasa dışı yollarla yurt dışına insan kaçırmak için akla hayale gelmeyecek yöntemlere başvurmaya devam ediyor.

Yeni bir hayat ümidiyle hayatları pahasına yola çıkan göçmenler ise başlarına geleceklerden habersiz insan kaçakçılarının her isteğini mecburen kabul etmek zorunda kalıyor.

Türkiye'nin Avrupa'ya açılan sınır kapısı Edirne Kapıkule Sınır Kapısı'da yakalanan kaçakçılar ve göçmenler yok artık dedirtti.

DAVARO FİLMİNİN HORTUM SAHNESİ GERÇEK OLDU

Yurt dışına çıkmak için gelen lüks cipin arka koltuklarının altına gizlenmiş ve nefes alabilmeleri için hortum sistemi kurulan Suriye uyruklu 2 kaçak göçmen yakalandı sınır kapısında yakalanırken yaşananlar başrollerini Kemal Sunal ile Şener Şen'in oynadığı Davaro filmi akıllara getirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü, Narkotik ve İstihbarat Şube Müdürlüğü, Kapıkule Gümrük Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılığının engellenmesine yönelik koordineli olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Yurt dışına çıkmak üzerine Kapıkule Sınır Kapısına giriş yapan lüks bir cip ekipler tarafından aranmaya başlandı. Yapılan aramalarda cipin koltuklarının alt kısmında anormallik olduğu tespit edildi. Detaylı arama ve incelemede ise şüphelenilen bölgede gizli bir bölme olduğu belirlendi. Gizli bölmede Suriye uyruklu 2 göçmen yakalandı.

Göçmenlerin gizlendikleri koltuk altında nefes alabilmeleri için hortum sistemi koyulduğu belirlendi. Göçmenler ile araç sürücüsü T.P., gözaltına alındı.

Bakmadan Geçme