Defne Samyeli'nden Tepki Çeken Filistin Açıklaması

Oyuncu ve program sunucusu Defne Samyeli'nin katıldığı bir davette İsrail - Filistin meselesi ile alakalı yaptığı açıklama tepkilere neden oldu.

Defne Samyeli'nin katıldığı bir davette İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına ve aylardır devam eden zulmüne tepki gösterenleri "tribünlere oynamakla" itham etmesi sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Katıldığı bir davette Filistin'de yaşananlarla ilgili kendisine yöneltilen soruya yanıt veren Samyeli, konu ile alakalı tarafsız kalacağını açıkladı.

İşte Defne Samyeli'nin açıklaması:

"Bu sorunun da buna verilen cevapların da tribünlere oynamak olduğunu düşünüyorum. Bu konu on yıllardır devam eden altında çok farklı dinamiklerin olduğu bir konu. Taraflar konusunda haklı-haksız demek ya da burada davette mikrofonu uzattığınızda "Çocuklar ölmesin, gözyaşları dinsin, savaş olmasın barış olsun" demenin yüzeysel, günü kurtarmaya yönelik açıklamalar olduğunu düşünüyorum. Elbette dünyada insanların katledilmesi kimsenin huzur içerisinde izleyebileceği bir şey değil. Bu dünyada sistem böyle olduğu müddetçe, askerlerimiz ordularımız olduğu müddetçe barışın olacağını düşünmek safça bir yaklaşım."

DEFNE SAMYELİ KİMDİR?

Defne Samyeli, Türk sunucu, haber spikeri, oyuncu ve şarkıcıdır. 17 Mart 1972 tarihinde İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olduktan sonra medya kariyerine başladı. 1991 yılında Türkiye Güzellik Yarışması'nda üçüncü oldu.

Defne Samyeli, uzun yıllar boyunca çeşitli televizyon kanallarında haber spikerliği yaptı ve popüler programlarda sunuculuk görevini üstlendi. Oyunculuk kariyerinde ise çeşitli dizi ve tiyatro projelerinde yer aldı. Aynı zamanda müzik kariyerine de önem veren Samyeli, şarkıcılık yapmaktadır. Defne Samyeli, güzelliği ve çok yönlü kariyeri ile Türk medyasının tanınan isimlerinden biridir.

Bakmadan Geçme