• Haberler
  • Gündem
  • DEM Parti Önünde Gergin Anlar! Çok Sayıda Gözaltı Var

DEM Parti Önünde Gergin Anlar! Çok Sayıda Gözaltı Var

DEM Parti Van İl Başkanlığı önünde toplanan çok sayıda kişi, halay çekerken terör örgütü propagandası yapan kişilerin tutuklanmasını protesto etti. Halay çekerken bir kez daha terör örgütü propagandası yapan gruba polis ekipleri müdahale etti.

Dem Parti Van İl Başkanlığı'nın önünde halay çekip sloganlar atarak terör örgütü propagandası yapan çok sayıda kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Dem Parti'nin Van İl Başkanlığı önünde tansiyon yükseldi. Bir grup, halay çekerken terör örgütü propagandası yapan kişilerin tutuklanmasını protesto etmek için toplandı.

Protestolara Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal, DEM Parti Van Milletvekili Mahmut Dinar, ilçe belediye eşbaşkanları, DEM Parti il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda kişi katıldı.

TERÖR PROPAGANDASINA POLİS İZİN VERMEDİ

Kalabalık grup halay çekerken sloganlar atarak terör örgütü propagandası yapmaya çalıştı. Bunun üzerine gruba polis ekipleri müdahale etti. Proestocu grup DEM Parti Van İl Başkanlığı'nın bahçesine girip kapıları kapamaya çalıştı. Çıkan arbedede polis ekipleri çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Bakmadan Geçme