• Haberler
  • Magazin
  • Deniz Akkaya: Kızımı Çocuk Esirgeme Kurumuna Burnu Sürtsün Diye Ben Gönderdim

Deniz Akkaya: Kızımı Çocuk Esirgeme Kurumuna Burnu Sürtsün Diye Ben Gönderdim

Eski manken Deniz Akkaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, telefonunu aldığı için 16 yaşındaki kızı tarafından şiddete maruz kaldığını ve kendisini balkona kilitlediğini ifade etti. Bu olayın ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı devreye girdi. Yapılan incelemenin sonucunda çocuğun koruma altına alınmasına ve gerekli psikolojik desteğin sağlanmasına karar verildi.

Eski manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, telefonunu aldığı için 16 yaşındaki kızı tarafından şiddete maruz kaldığını ve 1,5 saat boyunca kendisini balkona kilitlediğini söyledi. Olayın ardından devreye giren bakanlık, yapılan incelemenin ardından çocuğu korumaya aldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Akkaya'nın kızı için gerekli psikolojik desteği vermeye başladı.

TELEFONUNU ELİNDEN ALDIM

Deniz Akkaya, kızıyla yaşadığı olayı sosyal medya hesabından şu ifadelerle anlattı: "1997 senesinde başlayan kariyerin ve çok mutlu bir hayatın akabinde son derece yanlış bir baba seçimi ile hamile kaldım ve hayatım resmen kabusa döndü. Bir ruh hastası ile verdiğim velayet savaşı bir ömür sürdü. Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim.

BENİ BALKONA KİLİTLEDİ

Benden habersiz yurtdışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum. Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1,5 saat balkona kilitledi. Komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112'yi aramam neticesinde kurtarıldım.

Deniz Akkaya, polislere karşı çıkan ve sonrasında kendisine itibar suikasti yapılmasına tepki göstererek, ergenliğin arkasına saklanılmasına izin vermeyeceğini belirtti. Ayrıca, anne olmanın böyle bir durum olmadığını ve olmaması gerektiğini vurguladı. Allah'tan tüm annelere sabır dileyerek, bazı kişilerin hayatını yaşamadan boş yere konuştuğunu ifade etti.

DÜNYANIN EN İYİ OKULLARINDA OKUDU

Kendisine yaşanan olaylarla ilgili saldırıda bulunulduğunu ve kızının polisleri aramaya cesaret edemediğini, ancak kendisinin aradığını ve gelen ekiplere zorluk çıkarttığını, hatta kendisini dövdüğünü iddia ettiğini dile getirdi. Akkaya, bu hayatı başkalarının tepkisini çekmek için yaşamadığını ve yorum yapmadan önce doğru bilgi sahibi olunması gerektiğini belirtti.

Paylaşımların ardından anneliğinin sorgulandığını ve olayın karakolda sonlandığını belirterek, sınır tanımayan bir adamın kızı olduğunu ve onu Türkiye'nin en iyi okullarında okuttuğunu dile getirdi. Ayrıca, anneliği ile ilgili yapılan yorumlara izin vermeyeceğini ve haddini bilmeyenlerin karşısında duracağını belirtti.

AÇIKLAMA YAPTI

Deniz Akkaya sosyal medya'da çıkan haberlerde kızının devlet korumasına alınmadığını ifade ederek. Kızının devlet korumasına alınmadığını, kızını bilerek kendisinin Çocuk Esirgeme Kurumuna burnu sürtmesi için gönderdiğini açıkladı.

 

 

DENİZ AKKAYA KİMDİR?

Deniz Akkaya (d. 3 Ağustos 1977, İstanbul), Türk manken, oyuncu ve sunucu.

Semiha Şakir Lisesinden mezun oldu. İlk olarak 1996 yılında Nihat Doğan'ın "Maçoyum Ben" şarkısının klibinde oynadı. 1997 yılında Best Model of Turkey'de en iyi manken seçildikten sonra bu yönde çalışmalarını sürdürdü. Çeşitli dizilerde rol aldı. Mankenliği bıraktı.

Efe Önbilgin ile beraberliğinden Ayşe adında bir kızı bulunmaktadır.

Deniz Akkaya şuan uzun süredir bir dargın bir barışık ilişki yaşadığı iş adamı Murat Varol ile beraberdir. Deniz Akkaya şuan sunuculuk yapmaktadır. Bazı sinema filmlerinde de oynayan Deniz Akkaya tiyatro oyunlarında da yer almıştır.

Aynı zamanda Duymayan Kalmasın programında sunuculuk yapan Akkaya,yakın zamanlarda programdan ayrıldı.

Oyunculuk kariyeri
Maskeli Beşler: Kıbrıs (2007)
Vizontele Tuuba (2003) (Deniz Kızı)
Okul (2003) (Alev)
Metro Palas (2004) (Yelda)
Şarkılar Seni Söyler (2003) (Ayten)
Yeşil Işık (2002)
Hemşerim (1997)
Ölümle Dans

 

 

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme