Derbide yeni gol kralı belli olacak

Yarınki Oynanacak olan Fenerbahçe Galatasaray derbisinde favori oyuncuları Edin Dzeko ile Mauro Icardi'nin gol krallığında 12'şer golleri bulunuyor yarınki büyük derbide ikiliden gol beklenip bu durumun değişeceği tahmin ediliyor.

Aynı puanda olan, en yakın rakibine 14 puan fark atan iki takım kazanıp, yeni yıla da lider girmek istiyor. Bu dev karşılaşma, iki takımın dünyaca ünlü golcüleri Edin Dzeko ile Mauro Icardi’nin de düellosu olacak.

Gol Krallığı yarışında da 12’şer golle zirvede olan ikili, “Kazanmak istiyoruz. Gol atmamız önemli değil, takımın kazanmasına faydalı olursak yeter” diye konuşuyor.

BÜYÜK MAÇLARIN GOLCÜSÜ 


Sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe’nin Kayseri mücadelesinde forma giyemeyen Dzeko, çıktığı ilk derbi olan Beşiktaş’a bir gol atmıştı. 15 maçta 12 gol atan Bosna Hersekli oyuncu, Pendik maçında 3 gol atmıştı. “Büyük Maçların Golcüsü” lakabını alan Galatasaraylı Mauro Icardi ise 16 karşılaşmada 12 gole ulaştı.

Süper Lig’de şampiyonluk yaşayan tüm takımlara gol atan Icardi, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon ve Başakşehir ile oynanan 10 maçta 13 kez fileleri havalandırmıştı. Fenerbahçe’de Szymanski 8, Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu ve Zaha 5’er golle skora katkı yapan isimler oldu.

Bakmadan Geçme