• Haberler
  • Gündem
  • Devlet Bahçeli ile İlgili İddialar Doğru mu? Devlet Bahçeli'nin Sağlık Durumu Nasıl?

Devlet Bahçeli ile İlgili İddialar Doğru mu? Devlet Bahçeli'nin Sağlık Durumu Nasıl?

Uzun süredir sağlık problemleri yaşayan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili sosyal medyada ortaya atılan iddialar sonrası milyonlarca kişi Devlet Bahçeli öldü mü, Bahçeli'nin sağlık durumu nasıl? Sorularının cevabını merak etmeye başladı.

Uzun süredir sağlık problemleri yaşayan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili sosyal medyada ortaya atılan iddialar sonrası milyonlarca kişi Devlet Bahçeli öldü mü, Bahçeli'nin sağlık durumu nasıl? Sorularının cevabını merak etmeye başladı.

Cumhur İttifakı ortaklarından Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlığı ile ilgili sosyal medya hesaplarında çok farklı iddialar paylaşılmaya başlaması siyaset kulislerinde hareketli saatlerin yaşanmasına neden oluyor. 

BEYİN KANAMASI GEÇİRDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ!

Devlet Bahçeli ile ilgili en ciddi iddia 2019 yılı eylül ayında ortaya atılmıştı. 

Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde kaldırılan Devlet Bahçeli'nin beyin kanaması geçirdiği iddia edilmiş, Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın iddiaları yalanlayarak tetkik amacıyla hastaneye gittiği ve teburcu edildiğini açıklamıştı.

GRUP TOPLANTISINDA RAHATSIZLANMIŞTI!

MHP Lideri Bahçeli, son olarak 2024 yılında partisinin TBMM'deki grup toplantısında rahatsızlanmıştı.

MHP lideri, grup toplantısı bittikten sonra kürsüden inmekte zorlandı ve bu sırada gazetecilerin dışarı çıkmaları istendi.

Daha sonra yapılan açıklamada ise Bahçeli'nin sağlık durumun iyi olduğu belirtilmişti.

DEVLET BAHÇELİ'NİN NE HASTALIĞI VAR?

Devlet Bahçeli'nin tansiyon dışında kamuoyu tarafın bilinen veya resmi olarak açıklanmış bir hastalığı bulunmuyor.

Geçtiğimiz yıllarda gazeteci Sabahattin Önkibar, Bahçeli'nin kardiyomiyopati hastası olduğunu iddia etmiş, MHP kaynakları bu iddiayı yalanlamıştı.

Peki kardiyomiyopati nedir? Nasıl bir hastalıktır? 

Önkibar, iddialarında; "Kalp kasları çok zayıf. Kalp, pompa fonksiyonunu yerine getiremiyor. Kan yetirince temizlenemiyor ve ciğerlerde sıvı toplanıyor. Bu hastalığın belirgin özelliği aşırı halsizlik, bellek kaybı ve Allah korusun pıhtı atmaları görülüyor bu tür hastalarda” ifadelerine yer vermişti.

Bahçeli’nin halsizliğinin kamuoyuna da yansıdığını belirten Sabahattin Önkibar, Bahçeli’nin hastalığının halk arasında kalp yetmezliği olarak bilinen rahatsızlık olduğunu iddia etmişti.

DEVLET BAHÇELİ ÖLDÜ MÜ? BAHÇELİ'NİN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Bazı sosyal medya hesaplarında MHP Lideri Devlet Bahçeli'den haber alınamadığı ve hayatını kaybettiği yönünde paylaşımlar yapılırken kamuoyunda Devlet Bahçeli öldü mü? Sağlık durumu nasıl? sorusunun cevabı da merak konusu oldu.

MHP'den iddialara ilişkin herhangi bir resmi açıklama yapılmazken MHP kaynakları Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili hiçbir sıkıntı olmadığı ve durumunun gayet iyi olduğu yönünde bilgiler aktarıyor.

Kaynaklar, sosyal medya platformlarında dolaşıma sokulan ve art niyetli olarak değerlendirilen aslı olmayan haberlere itibar edilmemesi konusunda uyarılarda bulunuyor.

Tansiyon rahatsızlığı olduğu bilinen 76 yaşındaki Bahçeli'nin sağlık durumunun şu anda iyi olduğu ifade edildi.

MUHABİR

Bakmadan Geçme