• Haberler
  • Siyaset
  • Devlet Bahçeli Neden Oturarak Konuşuyor? Bahçeli'nin Sağlık Sorunu mu Var?

Devlet Bahçeli Neden Oturarak Konuşuyor? Bahçeli'nin Sağlık Sorunu mu Var?

Katıldığı hemen her programda ayakta konuşmayı tercih eden ve özellikle alana hakim olmak isteyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli'nin oturarak konuşma yapması dikkat çekti.

Partisinin Grup Toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Bahçeli'nin ilk defa oturarak konuşması dikkatlerden kaçmadı. Kamuoyunda Devlet Bahçeli neden oturarak konuşma yapıyor? Bahçeli'nin sağlık sorunları mı var? Sorularını akıllara getirdi.

Devlet Bahçeli'nin kamuoyunun bildiği herhangi bir rahatsızlığı bulunmuyor. MHP Lideri Bahçeli, bu zamana kadar yaptığı grup toplantılarının tamamında partililere ayakta hitap etmişti. İlk defa oturarak konuşan Bahçeli'nin bu hareketi kamuoyunun da dikkatini çekti.

Konuşmasını oturarak yaptığı için promter kullanamayan Bahçeli'nin önündeki metni okuduğu sırada bir sürede takılıp kaldığı görüldü. Konuşmasını önündeki kağıttan okuyarak yapan Bahçeli, bir yerde takılıp kaldı. Bu esnada salonda kısa süreli bir panik havası hakim oldu. Basın mensupları da apar topar yaşananları kayıt altına almaya başladı. Ancak Bahçeli, bir süre bekledikten sonra konuşmasına kaldığı yerden devam etti.

Bakmadan Geçme