• Haberler
  • Siyaset
  • Devlet Bahçeli'nin Sert Açıklamalarına AK Parti'den İlk Yorum!

Devlet Bahçeli'nin Sert Açıklamalarına AK Parti'den İlk Yorum!

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı görüşmeleri hedefine aldığı sert açıklaması sonrasında AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Çelik, AK Parti ile MHP arasında sorun mu var? sorusunun da cevabını vermiş oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Lideri Özgür Özel ve Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile yaptığı görüşmeye atfen yaptığı açıklama siyasette biranda gerilim yaşanmasına neden oldu.

Kamuoyunda Bahçeli'nin açıklaması ne anlama geliyor? Cumhur İttifakı dağılıyor mu? AK Parti ile MHP arasında sorun mu var? sorularını akıllara getirirken AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla adeta sorulara cevap verdi.

CUMHUR İTTİFAKI KARARLILIKLA YOLUNA DEVAM EDİYOR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cumhur İttifakının kararlılıkla yoluna devame ettiğini belirterek şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemizi karşı karşıya olduğu tehlikelerden korumak ve geleceğe güçlü bir şekilde taşımak için kurulan Cumhur İttifakı kararlılıkla yoluna devam etmektedir. Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmak için Cumhur İttifakı olarak, ülkemizi geleceğe taşımak ve milletimize hizmet etmek noktasında güçlü siyasetlere imza atmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vurguladığı gibi bu konudaki irademiz tamdır."

Bakmadan Geçme