• Haberler
  • Siyaset
  • Devlet Bahçeli Sabah Özgür Özel'i Tehdit Etti, Akşam Gönlünü Aldı: Üzülme!

Devlet Bahçeli Sabah Özgür Özel'i Tehdit Etti, Akşam Gönlünü Aldı: Üzülme!

Gündüz partisinin grup toplantısında CHP ve Özgür Özel'i ayağını denk al diyerek tehdit eden MHP Lideri Devlet Bahçeli, akşam yüz yüze karşılaştığı Özel'e 'Birbirimizi kırmıyoruz inşallah, üzülme bazen siyaseten söylememiz gerekenler oluyor.' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partisinin grup toplantısında CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik çok ağır ifadeler kullandı. Öyleki CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır partisine 'Ayağınızı denk alın' diye seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye jet hızında yanıt verdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi, 2 aylık aranın ardından yasama çalışmalarına başladı. 28. dönem 3. yasama yılının açılış töreninin ardından Meclis'te resepsiyon verildi.  

Resepsiyonda, MHP lideri Devlet Bahçeli ile CHP lideri Özgür Özel selamlaştı. İki lider arasında kısa bir sohbet gerçekleşti. Hal hatır sorduktan sonra Bahçeli Özel'e "Birbirimizi kırmıyoruz inşallah" dedi. Özel ise cevap olarak "Yok, yok" cevabını verdi. Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü: "Üzülme, bazen siyaseten söylememiz gerekenler oluyor. Siyasetin gereği olarak..." Bahçeli'nin bu sırada Özgür Özel'in elini tuttuğu görüldü. Özgür Özel buna karşılık Bahçeli'ye "Önemli olan doğru bildiğini söylerken saygıda sevgide eksiklik göstermemek" diye cevap verdi. 

Bahçeli, gündüz partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada da Özel ve partisi CHP'yi adeta tehdit eder şekilde açıklamalarda bulunmuştu.

Bahçeli, açıklamasında, "MHP lideri Bahçeli, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili dava hakkında Özgür Özel'e yönelik eden şu ifadeleri kullanmıştı:

"CHP'nin Genel Başkanının bir avuç MHP düşmanı ile adliye kapılarında düşüp kalkması tek kelime ile yüzsüzlüktür. Ne kadar Türkiye karşıtı varsa bir olmuş, görülen bir cinayet davası ile MHP'yi şerefsizce suçlamaya kalkmıştır. Özgür Özel sana diyorum; iddiaların da aynen şahsın gibi çürüktür. Herkes haddini bilsin, hudut ihlalinden kaçınsın. Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, kanat çırpan akbabaların da kanatlarını yolarız." ifadelerine yer vermişti.

Bahçeli ayrıca "Halk TV ve CHP ayağınızı denk alın. 4 soytarı muhabir ile MHP'yi sorgulayamazsınız" diyerek Halk TV'yi ve gazetecileri hedef göstermişti.

MUHABİR

Bakmadan Geçme