• Haberler
  • TV
  • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Yeni Bölüm İzle 12 Haziran Çarşamba 2024

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Yeni Bölüm İzle 12 Haziran Çarşamba 2024

Show TV'de Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programı, izleyicilere her gün farklı konuları ele alarak ilginç ve aydınlatıcı içerikler sunuyor. 12 Haziran Çarşamba 2024'teki bölümde, Didem Arslan'ın yönetiminde, izleyicileri nelerin beklediği merak konusu oldu.

Bugüne kadar konuşulmayanları konuşan Didem Arslan Yılmaz, haberciliğinin verdiği tecrübe ile yaşananlara farklı pencerelerden bakacak; gerçeklerin peşinden koşacak, sesini duyuramayanların sesi olacak ve artık Türkiye'de hiçbir olay gizli kalmayacak.  

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Antalya Serik’te evden çıkan ve bir daha haber alınamayan işitme ve konuşma engelli Nihal Yılmaz'ın annesi Derya Yılmaz ve halası, 2 Ocak 2022'de Vazgeçme'ye başvurmuş, Didem Arslan Yılmaz kayıp Nihal'i hemen bulmuştu. Anne Derya Hanım, kızına ulaşamadığını ve öldürüldüğünden şüphelendiğini söyleyerek yeniden Vazgeçme'ye başvurdu.

Nihal hala aranıyor Nuran Bayram’ın 3 yıllık şüpheli kaybıyla Savaş Bayram, Cemal Bayram, Yeter Bayram, Emir Bayram ve Hatice Bayram gözaltına alındı. Araştırma sonucunda Nuran cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Nuran için arama çalışmaları devam ediyor. Didem Arslan Yılmaz'ın soruları üzerine Fatma stüdyoyu terk etmişti. Didem Arslan Yılmaz stüdyodan kaçan Fatma'nın sevgilisiyle olduğunu öğrendi ve Fatma geri döndü.

DİDEM ARSLAN YILMAZ'LA VAZGEÇME YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme