• Haberler
  • TV
  • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Yeni Bölüm İzle 7 Haziran Cuma 2024

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Yeni Bölüm İzle 7 Haziran Cuma 2024

Show TV'de Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programı, izleyicilere her gün farklı konuları ele alarak ilginç ve aydınlatıcı içerikler sunuyor. 7 Haziran Cuma 2024'teki bölümde, Didem Arslan'ın yönetiminde, izleyicileri nelerin beklediği merak konusu oldu.

Bugüne kadar konuşulmayanları konuşan Didem Arslan Yılmaz, haberciliğinin verdiği tecrübe ile yaşananlara farklı pencerelerden bakacak; gerçeklerin peşinden koşacak, sesini duyuramayanların sesi olacak ve artık Türkiye'de hiçbir olay gizli kalmayacak.  

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nuran Bayram’ın 3 yıllık şüpheli kaybıyla Savaş Bayram, Cemal Bayram, Yeter Bayram, Emir Bayram ve Hatice Bayram gözaltına alındı. Savaş’ın İstanbul’da kaldığı otele şafak operasyonu düzenlendi. Savaş, Yeter, Cemal, Emir ve Hatice adliyeye getirildi.

 Antalya Serik’te evden çıkan ve bir daha haber alınamayan işitme ve konuşma engelli Nihal Yılmaz'ın annesi Derya Yılmaz ve halası, 2 Ocak 2022'de Vazgeçme'ye başvurmuş, Didem Arslan Yılmaz kayıp Nihal'i hemen bulmuştu. Anne Derya Hanım, kızına ulaşamadığını ve öldürüldüğünden şüphelendiğini söyleyerek yeniden Vazgeçme'ye başvurdu. Esrarengiz sevgili Başak gözaltına alındı.

25 Mayıs sabahı evden çıkan 15 yaşındaki Mediha Özel'den haber alınamadı. Mediha'nın annesi Sevcan Özel ve Serdal Özel kızlarını bulmak için programa başvurdu. Mediha'nın ailesi kızlarının kaçırıldığını iddia etti. Didem Arslan Yılmaz kayıp Mediha'yı buldu.

DİDEM ARSLAN YILMAZ'LA VAZGEÇME YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme