Dilan Polat İntihar Mı Etti?

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, yasa dışı bahis çetesine üye olmak ve kara para aklamak gibi suçlardan yargılanıyordu ve bu suçlamalarla ilgili 7 aydır cezaevinde tutuluyordu. Ancak son zamanlarda, Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde intihara kalkıştığı ortaya çıktı. Olayın ardından Polat, hastaneye kaldırıldı.

Sosyal medyada öne çıkan ve örgüt kurma ile kara para aklama suçlarından tutuklanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat çifti, tutuklu olarak yargılanıyor. 7 aydır cezaevinde bulunan çiftin, azmettirdikleri iddia edilen silahlı saldırı davası geçtiğimiz günlerde mahkeme tarafından görüldü.

SANIKLARIN TUTUKLULUĞU DEVAM ETMİŞTİ

Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirilmişti. Diğer sanıklar SEGBİS ile duruşmaya katılmıştı. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la gözgöze geldiği an gözyaşlarına boğulmuş ayrıca duruşma devam ederken Dilan Polat’ın kızıyla konuşup ağladığı da görülmüştü. Ara kararını açıklayan mahkeme, yakalama kararlarının ve tutuklu sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vermişti.

Dosyanın İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki dosya ile birleştirilmesine hükmedilerek duruşma ertelendi. Öte yandan tutukluluk devam kararını duyan Dilan Polat sinir krizi geçirmiş, Polat ‘Nida’ diye çığlık atarak duruşma salonundan jandarma ile ayrılmıştı. 

KOLLARINI KESMİŞ

Koğuşta "Ölmek istiyorum" diye bağıran Dilan Polat'ın hastaneye kaldırıldığı, buradaki muayenede kollarında ve vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler olduğu belirlendi.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYOR

Muayeneden sonra tekrar cezaevine gönderilen Polat'a psikolojik tedavi uygulanıyor. Avukatı Hüseyin Kaya, konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Büyük bir sinir krizi geçirip kendine zarar verdiği doğru. Bunu ne ile yaptığını bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

ANNESİ AÇIKLAMA YAPTI

İntihar olayı ile Anne Şükran Polat sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

 

Dilan Polat İntihar Mı Etti?

 

 

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme