• Haberler
  • Gündem
  • Dilan Polat O Kişi İle Aynı Koğuşta Kalmamak İçin Dilekçe Verdi

Dilan Polat O Kişi İle Aynı Koğuşta Kalmamak İçin Dilekçe Verdi

Dilan Polat'ın, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilmesinin ardından, cinayet işlemiş olan Rabia Çataklı ile aynı koğuşta kaldığı ortaya çıktı. Ancak, Polat, cezaevine geri gönderilmesi gerektiğini öğrendiğinde, tekrar hastaneye sevk edilmek istemediği için cezaevi yönetimine bir dilekçe verdi. Bu dilekçede, Rabia Çataklı ile aynı ortamda kalmamak için cezaevinde kalmak istediğini belirtti.

Dilan Polat, geçtiğimiz yılın kasım ayında tutuklanmış ve son aylarda psikolojik sorunlar yaşadığı için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilmişti. Ancak, Polat'ın o dönem Rabia Çataklı adlı cani katil ile aynı koğuşta kaldığı ortaya çıktı.

KARDEŞİ İLE AYNI KOĞUŞTA KALMAK İSTİYOR

Polat'ın, Çataklı'nın durumunu öğrenmesi üzerine sabaha kadar uyuyamadığı belirtildi. Hatta Polat, kendisiyle moda olan kalpli pijama takımını beğendiği için Çataklı'ya hediye etmişti. Hastanede kalmak istemeyen Polat, kardeşi Sıla ile birlikte olmak istediğini belirterek cezaevine sevk edilmişti.

AYNI KOĞUŞTA KALMAK İSTEMİYOR

Dilan Polat'ın yeniden hastaneye sevk edilmesi planlandığında ise Polat'ın, Çataklı ile aynı hastane koğuşunda kalmak istemediği ortaya çıktı. Polat, cezaevi yönetimine sağlık durumunun ilaçlar nedeniyle iyi olduğunu belirten bir dilekçe verdi. Kararın ne olacağı ilerleyen günlerde belli olacak.

RABİA ÇATAKLI OLAYI NEDİR?

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde meydana gelen olayda psikolojik sorunları olan 31 yaşındaki Rabia Çataklı, cinnet getirip faciaya yol açmıştı. Çataklı, 56 yaşındaki annesini 110, 77 yaşındaki anneannesini de baltayla 6 yerinden parçalara ayırarak sokağa atmıştı.

Gözaltına alınan Çataklı, hastanedeki sağlık kontrolünde serçe parmağını koparıp yutmuştu. 5 sakinleştirici iğne yapılarak tutuklanan cani, ifadesinde "Bunu neden yaptığımı bilmiyorum. Ölecek gibi hissettim. Mehdi olduğumu hissettim. Onların birer şeytan olduğu ve öldürmem gerektiği söylendi. Ben de öyle yaptım. Onları öldürdüm. İkisini de çok severdim" demişti.

 

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme