• Haberler
  • Medya
  • Dizi Setinde Silahlı Saldırıya Uğrayan Cengizhan Yurdutek Kimdir? Mermi Başını Sıyırdı!

Dizi Setinde Silahlı Saldırıya Uğrayan Cengizhan Yurdutek Kimdir? Mermi Başını Sıyırdı!

Blutv'nin 'Kıyma' dizisinin Kartal Be Platoları'ndaki setinde silahlı saldırı meydana geldi. Oyuncu Cengizhan Yurdutek, başını sıyıran mermi nedeniyle yaralandı. Cengizhan Yurdutek kimdir? Hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Blutv'de yayınlanan "Kıyma" dizisinin ekibi, 10 Haziran’da 4. sezon için sete çıktı. Kadri Beran Taşkın’ın yönettiği dizinin, salı günü Kartal Be Platoları’ndaki çekimlerinde bir saldırı yaşandı.

ANA OYUNCU EKİBİNE SALDIRDILAR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; ekip, platonun kapısının önünde hazırlık yaparken, ana oyuncu ekibine ateş açıldı. Eli belinde olan bir şahıs yaklaşıp 5 el kurşun sıktı.

Dizi Setinde Silahlı Saldırıya Uğrayan Cengizhan Yurdutek Kimdir? Mermi Başını Sıyırdı!

KURŞUN BAŞINI SIYIRDI

Dizinin "Cengo" rolüyle tanınan oyuncusu Cengizhan Yurdutek, bankın arkasına atladı. Bu sırada başını sıyıran mermi nedeniyle yaralandı. Dizi ekibi saldırganların peşine düştü, ancak yakalayamadı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Yurdutek’in tedavisini yaptı.

Polis, olay yerinde inceleme yapıp ifadeleri aldı. Ertesi gün işlerinin başına geri dönen dizi ekibi, olayın kendilerine değil, platoya yönelik olduğunu iddia etti.

Dizi Setinde Silahlı Saldırıya Uğrayan Cengizhan Yurdutek Kimdir? Mermi Başını Sıyırdı!

CENGİZHAN YURDUTEK KİMDİR?

1995 yılında Adana'da doğan Cengizhan Yurdutek, Hürriyet Mahallesi'nde büyüdü. Şu an 29 yaşında olan Yurdutek, "Sıfır Bir" adlı mafya ve suç dizisinde Cengo - Burak karakterini canlandırarak dikkatleri üzerine çekti. Bu dizideki performansıyla geniş bir hayran kitlesi edinen oyuncu, daha sonra "Sokağın Çocukları" dizisinde de rol aldı. Ayrıca "Sıfır Bir" dizisinin sinema filminde de yer aldı. Şu anda ise "Kıyma" adlı dizide rol alıyor.

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme