• Haberler
  • Spor
  • Djiku Icardi'ye Yumruk Attı mı? Pozisyon Penaltı mı?

Djiku Icardi'ye Yumruk Attı mı? Pozisyon Penaltı mı?

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Ezeli rakiplerin Kadıköy'deki mücadelesinden gol sesi çıkmazken çok fazla tartışılan pozisyon da olmadı. Ancak bir pozisyon vardı ki birçok kişi pozisyonda Galatasaray'a penaltı verilmesi gerektiğini iddia etti.

Maçın 22.dakikadasın Galatasaray'ın atağında Djiku ile Icardi'nin mücadelesinde Icardi yerde kaldı. Poziyonda kafasına bir darbe alarak yere düşen Icardi sonrasında hakeme de itiraz etti ama VAR devreye girmedi ve pozisyon incelenmedi. Özellikle sosyal medyada eski hakemler ve futbolculardan paylaşım gelirken ekranlarda da yorumcular pozisyonu değerlendirdi.

NET PENALTI VE KIRMIZI KART!

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ahmet Çakar pozisyon için NET PENALTI ve KIRMIZI KART ifadesini kullandı. Ayrıca eski futbolcu Batuhan Karadeniz de yaptığı paylaşımda penaltı yenildi dedi. Nihat Kahveci de yaptığı canlı yayında Fenerbahçe 1 puana dua etsin penaltı verilmedi dedi. Eski hakem Deniz Ateş Bitnel ise Djiku, Icardi pozisyonu hiç masum değil! diyerek yorumladı.

İŞTE TARTIŞILAN O POZİYON:

OKAN BURUK'TAN YUMRUK İSYANI

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

"Maçtan önce de kazanmak için geldiğimizi söylemiştim. Az pozisyonlu geçti. Rakibimiz çok bekledi. Topu bize bıraktı. Daha fazla pozisyona girebilirdik. Günün sonuna baktığımızda bu derbiden daha fazla pozisyon beklenebilirdi. İlk yarı bir yumruk vardı. Penaltı pozisyonu demeyeceğim. Penaltı farklı oluyor penaltı pozisyonu farklı oluyor. Net bir yumruk vardı. Sizleri de eleştireceğim. Bu görüntüyü net olarak çekememek sizinde düşüneceğiniz bir şey!

İnsanlar pozisyonu net göremedi. Sizi de eleştireceğim beIN SPORTS! Bu görüntüyü net olarak çekememek sizin düşüneceğiniz bir şey! İnsanlar pozisyonu net göremedik! Bunu gösterememek, bunu vermemek! Hakeme bağlamak istemiyorum bizlerde yeterli oyun koyamadık ama net bir penaltımız verilmedi.

Boey'e yumruk atılıyor Sacha ve yumruğu atan aynı kartı görüyor. Komik oluyor! Süper Kupa'nın planlaması çok saçma. Üst üste iki derbi çok saçma. Ligin en çok yıpranan iki takımını tekrar oynatmak çok saçma. Bu kadar çok saçma şey varken iki takım gidip oynayacağız."

Bakmadan Geçme